Οι αγαπημένοι μας celebirities απόλαυσαν το «Halloweekend», ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στους μοναδικούς εορτασμούς και τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις του Halloween. Από την Kylie Jenner που ποζάρει με couture φόρεμα ως νύφη του Frankenstein μέχρι και την «κίτρινη» Lizzo ως Marge Simpson, το 2022 αποτέλεσε την χρονιά που δόθηκε έμφαση δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Kylie Jenner / Νύφη του Frankenstein

Η ιδρύτρια της σειράς Kylie Cosmetics απέτισε φόρο τιμής στην ταινία του 1935 Bride of Frankenstein με πολλές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός φορέματος από τον Jean Paul Gauthier.

Megan Fox και Machine Gun Kelley / Pamela Anderson και Mötley Crüe

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι έκανε ακόμα μια εμφάνιση που θα συζητηθεί. Η Megan Fox εμπνεύστηκε από το θρυλικό Baywatch και ντύθηκε Pamela Anderson και ο Machine Gun Kelley μεταμορφώθηκε στον ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee.

Συγκεκριμένα αντέγραψαν την εμφάνιση του ζευγαριού από το μεγάλο πάρτι έναρξης του 1995 για το Hard Rock Hotel & Casino στο Λας Βέγκας.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Lori Harvey / Beyonce

Το μοντέλο απέτισε φόρο τιμής στην Beyoncé, αναδημιουργώντας την εμφάνιση της σούπερ σταρ από το μουσικό της βίντεο του 2003 «Me, Myself, and I».

View this post on Instagram

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)

Lizzo / Marge Simpson

Η τραγουδίστρια του πολυαγαπημένου «About Damn Time» μεταμορφώθηκε σε Marge Simpson, με ολόσωμη κίτρινη βαφή και ασορτί κίτρινα νύχια. Φυσικά το outfit της ολοκληρώθηκε με ένα πράσινο φόρεμα με παγέτες, τα χαρακτηριστικά κόκκινα γοβάκια και το κόκκινο κολιέ.

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)