Το γαλλικό μανικιούρ δεν είναι ποτέ λάθος επιλογή. Διαχρονικό, κλασικό, και εύκολο, ταιριάζει με κάθε outfit και κάθε περίσταση. Ωστόσο, το γαλλικό δεν είναι μόνο το ανοιχτό μπεζ ή ροζ βερνίκι για βάση και οι λευκές άκρες. Αν θέλουμε να είμαστε μέσα στο πνεύμα της μόδας και διαθέτουμε μια μικρή δόση τόλμης, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές ιδέες που κλέβουν τις εντυπώσεις. Παρακάτω ακολουθούν τα nail trends στο γαλλικό μανικιούρ που θα μας κάνουν να κλείσουμε αύριο κιόλας ραντεβού στο nail salon. Εσείς ποιο διαλέγετε;

#Tonal French

View this post on Instagram

A post shared by Chillhouse (@chillhouse)


Χρωματίζουμε ξεχωριστά κάθε άκρη νυχιού με μία παλέτα από vintage χρώματα, όπως τερακότα, καφέ και βεραμάν.

#Zebra tracks


Το animal print είναι πάντα στη μόδα, και τα patterns της ζέβρας είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή τη σεζόν. Στη φωτό βλέπουμε το λουκ σε άσπρο-μαύρο, ωστόσο μπορούμε να διαλέξουμε τον δικό μας συνδυασμό.

#Ρετρό Colorblock

View this post on Instagram

A post shared by ♥ (@pop_polished)


Διαλέγουμε βερνίκια με έντονα, φωτεινά pop χρώματα, τα οποία βρίσκονται αντίθετα στη χρωματική παλέτα. Προαιρετικά, εκτός από τις άκρες των νυχιών βάφουμε και τη βάση τους σε σχήμα οβάλ.

#Πολύχρωμο mani

View this post on Instagram

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)


Κάθε νύχι συνδυάζει 3 χρώματα αλλά το στοίχημα είναι να επιλέξουμε αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους. Πρόκειται για ένα περίτεχνο λουκ του οποίου η ακρίβεια στη λεπτομέρεια θέλει μία επαγγελματία μανικιουρίστα.

#Το γαλάζιο του Αιγαίου

View this post on Instagram

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)


Εκτός από γαλλικό, συνδυάζει και τα marble nails, μία τεχνοτροπία που θυμίζει το εφέ του μαρμάρου.

# Καρό της ντάμας

View this post on Instagram

A post shared by Sarah (@heluviee)


Τα καρό είναι μία από τις ισχυρές τάσεις στα νύχια και μάλιστα ταιριάζουν τέλεια με το γαλλικό, όπως βλέπουμε στη φωτό.

#Πολύτιμο γαλλικό

View this post on Instagram

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)


Αυτό είναι το δικό μας αγαπημένο λουκ που πρόκειται να κάνουμε άμεσα. Τα στρας και τα τύπου πολύτιμα πετράδια είναι κορυφαίο λουκ στο φετινό μακιγιάζ. Το ίδιο όμως ισχύει και στα nail trends. Σε αυτήν την εκδοχή, χρησιμοποιούμε μία nude βάση και κάνουμε μαύρες ή σκούρες τις άκρες. Τέλος, προσθέτουμε τις μίνι πέρλες, που θα χαρίσουν μία μεταμοντέρνα ρομαντική πινελιά στο αποτέλεσμα.

#Ταρταρούγα μανικιούρ

View this post on Instagram

A post shared by Sarah (@heluviee)


Ένα λουκ γήινο αλλά και απολύτως πρωτότυπο και εντυπωσιακό. Εδώ το βλέπουμε συνδυασμένο με το λευκό γαλλικό μανικιούρ, που του ταιριάζει «γάντι».