Γιορτάζει ο κολλητός, έχουν επέτειο οι γονείς σου ή πήρε προαγωγή ο/η αγαπημένος/η σου; Αφορμή για να τους πάρεις ένα δώρο και να  δείξεις την αγάπη σου. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να αφιερώσεις ώρες στα μαγαζιά αφού με τις  προτάσεις που σου έχουμε παρακάτω είναι σίγουρο ότι τα δώρα σου θα κάνουν την διαφορά!

Sentio Fitness Starter Kit

Για τον φίλο που είναι «gym addict» ή για την αδερφή σου που μονίμως παραπονιέται ότι θέλει να ξεκινήσει γυμναστική αλλά δεν προλαβαίνει να πάει γυμναστήριο, αυτό το σετ είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι! Περιλαμβάνει ένα μεγάλο σακίδιο, ένα στρώμα γυμναστικής σε μαύρο χρώμα, μία ασημένια μπάλα γυμναστικής και ένα λάστιχο αντίστασης με μανίκι για εκγύμναση όλων των σημείων του σώματος. Τέρμα πια οι δικαιολογίες. Με αυτό το δώρο η άσκηση θα μπει για τα καλά στην καθημερινότητά τους.

Sankoscent Συσκευή Αρωματισμού Χώρου

.

Το Nebulizer Cosmos είναι η πιο σύγχρονη συσκευή αρωματισμού χώρου που μετατρέπει το αρωματικό έλαιο σε νεφέλωμα μέσω της ατμοσφαιρικής νεφελοποίησης! Το αποτέλεσμα; Το άρωμα να διαχέεται στην ατμόσφαιρα ομοιόμορφα, με τις νότες του να αποδίδονται στη φυσική τους μορφή χωρίς τη χρήση νερού, θερμότητας ή προωθητικού αερίου (αεροζόλ). To Nebulizer χρησιμοποιείται με τα ατμοσφαιρικά αρώματα της Sanko Brand Scent Artists, ειδικά σχεδιασμένα για την άμεση αδρανοποίηση ανεπιθύμητων οσμών και για τον εκλεπτυσμένο αρωματισμό του χώρου. Το ιδανικό δώρο για την κολλητή που έχει μανία με τα αρώματα ή για την μαμά που θέλει να έχει πάντα ένα όμορφα αρωματισμένο σπίτι.

Sentio Ποτήρια Ουίσκι με Κύβους Πάγου

 .

Ένα ιδανικό δώρο για τον μπαμπά που του αρέσει να χαλαρώνει το βράδυ με ένα ποτό ή τον ψαγμένο κολλητό. Έρχεται μέσα σε Premium ξύλινη συσκευασία και θήκη αποθήκευσης για να μην το χάσει ποτέ. Το σετ Whiskey της Sentio περιλαμβάνει δύο ποτήρια και stone ice. Τα stone ice cubes είναι κατασκευασμένα από γρανίτη, δεν λιώνουν και δεν αλλοιώνουν τη γεύση του ποτού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να τα βάλει στη κατάψυξη όπως τα συμβατικά παγάκια και μετά από μερικές ώρες θα μπορεί να  απολαμβάνει το αγαπημένο του ποτό ή οποιοδήποτε ρόφημα κρύο, όπως τη στιγμή που το έβαλε στο ποτήρι!

Sentio Καφετιέρα Χειρός Espresso

.

Για espresso που σε ταξιδεύει νοερά ως την… Ιταλία σου έχουμε εδώ την καλύτερη επιλογή. Η καφετιέρα χειρός espresso είναι κλασική, ποιοτική και εξαιρετικά απλή στη χρήση. Ιδανικό δώρο για τον coffee addict φίλο σου, υπόσχεται να τον συντροφεύει από εδώ και στο εξής κάθε ημέρα, όποτε χρειαστεί μια γερή δόση καφείνης! Διαθέτει super εργονομική λαβή, εκλεπτυσμένο design και μπορεί να σερβίρει έως και 6 κούπες espresso.

Sentio Πολυθρόνα Πουφ Unicorn

.

Η πολυθρόνα πουφ από τη Sentio είναι το πιο μεγάλο unicorn που μπορείς να προσφέρεις! Είναι μαλακή και χνουδωτή, ιδανική για χαλάρωση μικρών και μεγάλων. Διαθέτει 3D στοιχεία στα αυτιά, στη χνουδωτή, πολύχρωμη χαίτη του και στη μακριά, λεπτή ουρά του. Ταιριάζει άρτια στα παιδικά δωμάτια και είναι η απόλυτη πρόταση δώρου για όσους αγαπούν τους μονόκερους και τον μαγικό τους κόσμο.

Έχεις τα καλύτερα δώρα με ένα κλικ! Ότι και να γίνει έχεις την πληροφορία για χαροποιήσεις τους δικούς σου ανθρώπους!