Δυστυχώς, κάποιες φορές το budget μας είναι περιορισμένο. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, γιατί η παρακάτω λίστα με όμορφα δώρα σου δίνει την δυνατότητα να προσφέρεις κάτι όμορφο, εκλεπτυσμένο και χρήσιμο ξεκινώντας από 10 ευρώ!

Δώρα έως 20 ευρώ

Sentio Keyboard Retro Pink

Με εντυπωσιακή typewriter-inspired σχεδίαση, το πληκτρολόγιο Sentio Retro δεν είναι ένα απλό ασύρματο πληκτρολόγιο αλλά μία neo-retro πρόταση που μεταμορφώνει κυριολεκτικά κάθε γραφείο.

Διαθέτει στρογγυλά πλήκτρα με διάταξη QWERTY, multimedia keys με συντομεύσεις πληκτρολογίου για να εκτελούνται πιο γρήγορα συγκεκριμένες εργασίες και φυσικά, πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Παράλληλα, οι ρυθμιζόμενες βάσεις του, δίνουν την δυνατότητα απόλυτης άνεσης στην πληκτρολόγηση. Με εγκατάσταση Plug & Play (USB) και ασύρματη σύνδεση 2.4Ghz (με εμβέλεια έως 10 μέτρα) προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και αυτονομία! Απόλυτα συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 και macOS.

Sentio Ποδιά Grill Instructor

Το ιδανικό δώρο για τον ψήστη της παρέας που έχει τα πάντα! Αρκεί να φορέσει την ποδιά, να αξιοποιήσει τις θέσεις που παρέχει για τα απαραίτητα και να ξεκινήσει το barbeque! Περιλαμβάνει ανοιχτήρι μπύρας!

Sentio Bluetooth 5.0 Headphones Ροζ

Ακουστικά με υπέροχο μοντέρνο σχεδιασμό, με κεντρικό θέμα τη γάτα! Με χαριτωμένα αυτιά και πατουσάκια που φωτίζουν είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 3 και άνω αλλά και όσες (και όσους) αγαπούν τις γάτες. Η μπαταρία διαρκεί 7 ώρες με μόλις 2 ώρες φόρτισης για ασταμάτητη διασκέδαση ή μάθηση με αγαπημένα τραγούδια ή audiobooks, ενώ είναι ιδανικά για τηλε-εκπαίδευση. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο μπορείς να ηχογραφήσεις τον εαυτό σου ή να πραγματοποιήσεις κλήσεις στο κινητό.

Sentio Σετ Οργάνωσης Γραφείου Μπλε

Για τον εργασιομανή φίλο ή τον μπαμπά. Με αυτό το σετ θα οργανώσει και παράλληλα θα διακοσμήσει ομοιόμορφα το γραφείο του καθώς διαθέτει μολυβοθήκη, θήκη περιοδικών, συρτάρι για έγγραφα και θήκη για τοποθέτηση γραφικής ύλης και προμηθειών γραφείου. Ένα χρηστικό σετ που αλλάζει κάθε γραφείο και διευκολύνει τις καθημερινές εργασίες.

Sentio Τσάντα Φαγητού Never Mind

Ξεκίνησες πρόσφατα διατροφή ή αποφάσισες να κόψεις το junk-food; Το τσαντάκι φαγητού Never Mind από τη Sentio είναι σχεδιασμένο για σένα. Διατηρεί τα γεύματά σου στην τέλεια θερμοκρασία. Έτσι, μπορείς να τα καταναλώνεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με ασφάλεια είτε βρίσκεσαι στο σχολείο, είτε στο γραφείο, είτε στην εκδρομή σου.

Δώρα έως 50 ευρώ

Adidas Τσάντα Πλάτης Clsc Bos Bp Gfx

Κλασικό backpack της Adidas, ένα δώρο που θα το λατρέψουν όλοι. Με αυτό μπορείς να  μεταφέρεις τα πράγματά σου με στιλ στο σχολείο, το γυμναστήριο και τις βόλτες. Με άνετο χώρο, για να οργανώνεις τα βιβλία ή τον running εξοπλισμό σου. Επιπλέον διαθέτει πλαϊνή τσέπη για παγούρι και είναι κατασκευασμένο με  ανακυκλώσιμα υλικά.

Sentio Eπιτραπέζιο Φωτιστικό Με Ηχείο και Ασύρματη Φόρτιση

Κρύα και ζεστά χρώματα: κόκκινο, πράσινο, μοβ, μπλε, ροζ, κίτρινο και λευκό. Αυτή η λάμπα μπορεί να δημιουργήσει κάθε είδους ατμόσφαιρα! Διαθέτει ηχείο Bluetooth με δυνατότητα TWS. H συσκευασία περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείς να επιλέξεις τους τόνους φωτός, την τυχαία λειτουργία, τις διαφορετικές εντάσεις φωτός, να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία Bluetooth, να ελέγξεις την αναπαραγωγή μουσικής (Αναπαραγωγή, Παύση, προώθηση ή παρακολούθηση πίσω κ.λπ.) και την ένταση του. Διαθέτει επίσης ασύρματη φόρτιση για το κινητό, για να γίνει ένα ακόμα πιο πρακτικό gadget.

Φωτιστικό Υδρόγειος Silver

Για τον φίλο ή φίλη που λατρεύει τα ταξίδια. Ένα κομψό διακοσμητικό κομμάτι για το σπίτι ή το γραφείο. Φωτίζεται εσωτερικά με ενεργειακά αποδοτικό led λαμπτήρα. Χάρισέ το και άσε την φαντασία του/της να κάνει τα πιο μακρινά και συναρπαστικά ταξίδια!

Sentio Φορητό Αερόθερμο Δαπέδου Μπλε

Η must-have συσκευή του χειμώνα είναι το φορητό αερόθερμο σε μπλε χρώμα, με ρυθμιζόμενη ισχύ έως και 1.000W και προστασία από την υπερθέρμανση! Έχει μικρό μέγεθος για να το παίρνεις μαζί σου στο γραφείο  στο δωμάτιο, στα ταξίδια…
Μέσα σε λίγα μόνο δεύτερα ζεσταίνεται και διαχέει ομοιόμορφα το θερμό αέρα στο χώρο. Η συσκευή έχει ενσωματωμένη κεραμική θέρμανση PTC και υψηλής ποιότητας φινίρισμα για μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφάλεια στη χρήση.

Ηχείο Bluetooth Χορευτής Fox

Αυτό το ηχείο δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητο, αφού θα το χαζεύουν όλοι με τον υπέροχο κρυστάλλινο ήχο που διαθέτει αλλά και με τις μοναδικές χορευτικές ικανότητες της χαριτωμένης αλεπούς. Μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να το έχεις μαζί σου σε όλες τις στιγμές της μέρας σου.