Τι μπορούμε να κάνουμε όταν ξυπνάμε και νιώθουμε ότι η πεσμένη ψυχολογία και η κούραση φαίνεται στο πρόσωπό μας; Η διάσημη make up artist Violette Serrat μας δείχνει βήμα βήμα τα γρήγορα beauty tips για να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας σε μερικά λεπτά.

Τip #1

Ξεκινάμε τοποθετώντας κονσίλερ κάτω από τα μάτια, για να σβήσουμε τις σκιές που «βαραίνουν» το βλέμμα. Κάνουμε καλό blending ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Δείτε εδώ πιο λεπτομερείς οδηγίες για κάθε χρήση του κονσίλερ.

Τip #2

Βάζουμε άφθονο lip balm στα χείλη, που θα τα ενυδατώσει και θα τα κάνει βελούδινα. Τον χειμώνα αυτό το βήμα είναι απαραίτητο, γιατί

  • Ο αέρας στο σπίτι μας είναι πολύ ξηρός λόγω του κλιματισμού.
  • Συνήθως γλείφουμε τα χείλη μας, γιατί στεγνώνουν με τον αέρα, με αποτέλεσμα να αφυδατώνονται πιο εύκολα.

Δείτε εδώ και εδώ ποιο είναι το ιδανικό προϊόν.

Τip #3

Βάζουμε μαύρη μάσκαρα και μία nude σκιά στα βλέφαρα. Δείτε εδώ με ποιον τρόπο θα αποκτήσουμε ελαφίσιο βλέμμα, χωρίς κόμπους και μουτζούρες, και κυρίως χωρίς να καταστρέψουμε τις βλεφαρίδες μας.

Τip #4

Βάζουμε ρουζ και χρώμα στα χείλη με ένα πολυχρηστικό στικ.

Τip #5

Χτενίζουμε τα μαλλιά μας με τα δάχτυλα, για ένα φυσικό επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα. Αν έχουμε ημίμακρα ή μακριά μαλλιά, τα πιάνουμε σε ένα σινιόν ή μία χαλαρή αλογοουρά. Προαιρετικά τη στολίζουμε με ένα ωραίο φουλάρι, κορδέλα ή κάποιο άλλο αξεσουάρ της αρεσκείας μας.

Τip #6

Φοράμε ένα αγαπημένο μας κόσμημα, όπως π.χ. σκουλαρίκια που θα χαρίσει λάμψη στο πρόσωπο και θα προσθέσει πόντους στην εμφάνισή μας.

Τέλος, χαμογελάμε στον καθρέφτη, ακόμα και αν δεν το αισθανόμαστε. Ακόμα και αυτή η μικρή, επιτηδευμένη κίνηση, θα λειτουργήσει θετικά.