Τα πρώτα φτερνίσματα, τα τσιμπήματα στο λαιμό και ο βήχας άρχισαν να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους! Ο ψυχρός αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη διαφόρων παθογόνων μικροογρανισμών ενώ συγχρόνως εξασθενούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, καθιστώντας μας πιο ευάλωτους σε ιώσεις και κρυολογήματα.

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις στη δουλειά, στο σχολείο, στις βόλτες μας… ο μόνος τρόπος να προφυλαχτούμε και να μην επιτρέψουμε να μας ρίξει η ίωση στο κρεβάτι είναι να θωρακίσουμε εγκαίρως τον οργανισμό μας! Πριν λοιπόν αρχίσεις να ψάχνεις στο ίντερνετ ‘’μαγικές συνταγές’’ ή να γεμίζεις τα ντουλάπια σου με κάθε λογής συμπληρώματα διατροφής σου έχουμε την λύση!

Όλα σε 1!

.

Το MODUCARE IMMUNE είναι ο πιο πολύτιμός σου σύμμαχος φέτος τον χειμώνα! Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ώστε να κρατήσεις μακριά ιώσεις και κρυολογήματα! Περιέχει μια παγκοσμίως κατοχυρωμένη φόρμουλα φυτικών στερολών και στερολινών σε αναλογία 100:1, με κλινικά αποδεδειγμένη ανοσορρυθμιστική δράση, που αποκαθιστά τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Όμως δεν μένουμε μόνο εκεί…

Το MODUCARE IMMUNE είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα φυτικά συστατικά μεταξύ των οποίων και ένα μείγμα υπερτροφών εξαιρετικής βιολογικής αξίας για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Παρέχει έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό βιοδιαθέσιμων βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και φυτικών αντιοξειδωτικών ουσιών από εκχυλίσματα πολλών φρούτων και λαχανικών καθώς και 1.000mg βιταμίνης C επιπρόσθετα για την άμυνα του οργανισμού και την προστασία των κύτταρων από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, αποτελεί πλούσια πηγή φυτικών ινών, προβιοτικών και πρεβιοτικών–(Fibregum™ & Lactospore®) – με πολλαπλά οφέλη για την υγεία του πεπτικού συστήματος.

Έτσι, μέσα σε ένα μόνο ποτήρι με ευχάριστη γεύση βανίλιας μπορούμε να χωρέσουμε μία ατελείωτη λίστα θρεπτικών συστατικών!

Πιες αρκετό νερό! 

Μην περιμένεις την έντονη δίψα ή το αίσθημα κόπωσης να σου υπενθυμίσουν να πιείς νερό, γιατί τότε ο οργανισμός σου έχει ήδη αφυδατωθεί! Η ενυδάτωση είναι το Α & το Ω για την καλή υγεία του οργανισμού μας και είναι εξαιρετικά σημαντική όταν αρρωσταίνουμε. Μπορείς να μην περιοριστείς μόνο στο νερό αλλά να επιλέξεις οποιοδήποτε ρόφημα δεν περιέχει αλκοόλ ή καφεΐνη. Ένα ζεστό φλυτζάνι τσάι ή ένας φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι εκτός από γευστικά είναι και εξαιρετικά ωφέλημα για την υγεία!

Ο ύπνος δεν θρέφει μόνο τα μωρά…

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κοιμόμαστε αρκετά και καλά! Ένας ποιοτικός ύπνος δρα ευεργετικά  τόσο στο μυαλό όσο και στη ποιότητα της ζωής μας. Αρκετές μελέτες υποστηρίζουν ότι ένας καλός ύπνος μειώνει τα επίπεδα φλεγμονωδών πρωτεϊνών στο αίμα μας ενώ συγχρόνως βελτιώνει την ψυχολογία μας. Και αν είσαι ένας από αυτούς που έχουν δυσκολία στον ύπνο, ένα ζεστό μπάνιο ή ένα βιβλίο θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα χαλάρωσης και στα πρώτα λεπτά  θα σε έχει βρει ήδη ένας γλυκός, βαθύς ύπνος…