Η τελευταία μέρα του χρόνου έφτασε και μας γεννά μυριάδες συναισθήματα. Ωστόσο η ώρα για τον απολογισμό δεν έχει φτάσει ακόμα, προέχει να περάσουμε καλά στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Το ντύσιμο και το μακιγιάζ είναι δυο από τους πιο συνήθεις προβληματισμούς μας για τη συγκεκριμένη βραδιά, σωστά; Είτε λοιπόν σκοπεύουμε να βγούμε έξω είτε να είμαστε σε κάποιο σπίτι με φίλους, υπάρχουν πολλές ιδέες για να κάνουμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ – και το καλύτερο, δεν χρειάζονται ώρες για να τα τελειοποιήσουμε.

#Eyeliner με πετράδια

Εντυπωσιακό και απλό αλλά ταυτόχρονα σούπερ glamorous. Διατηρήστε «ήσυχα» τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας και δημιουργήστε μία αψεγάδιαστη φυσική βάση.

#Κλασικά κόκκινα χείλη


Ο πιο εύκολος τρόπος για να αναδείξετε την εμφάνισή σας σε δευτερόλεπτα είναι το κατάλληλο κόκκινο κραγιόν. Το υπόλοιπο μακιγιάζ μπορεί να είναι όσο φυσικό θέλετε, επειδή έχετε επιλέξει να κρατήσετε την ένταση στα χείλη.

#Color pop


Σπάστε τη μονοτονία των γήινων ή μαύρων αποχρώσεων στα μάτια με σκιές που έχουν έντονα ζωηρά χρώματα. Είτε σε ματ είτε σε ιριδίζουσες μορφές. Αν διαθέτετε τεχνική μπορείτε να σχηματίσετε ένα χρωματιστό cat eye, όπως εδώ.

#Μονοχρωμία


Για να δημιουργήσετε αυτό το μακιγιάζ, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδυάσετε μια σκιά ματιών, ρουζ και χρώμα χειλιών που ανήκουν στην ίδια οικογένεια χρωμάτων. Ή να χρησιμοποιήσετε ένα πολυχρηστικό προϊόν μακιγιάζ.

#Γκλίτερ και έντονα χείλη


Το χρυσό γκλίτερ στα βλέφαρα με ένα εντυπωσιακό μπορντό γυαλιστερό κραγιόν είναι ένα σούπερ glamorous μακιγιάζ που αν δεν το τολμήσουμε στο ρεβεγιόν, πότε θα το τολμήσουμε;