Ποιο είναι το κύπελλο που μπορούμε να πάρουμε όλες και να βγούμε κερδισμένες; Πρόκειται για το βραβευμένο κύπελλο περιόδου AllMatters που αντικαθιστά τις σερβιέτες και τα ταμπόν. Ωρα να μάθουμε τα πάντα για αυτό.

Το μισό του πληθυσμού της Γης έχει περίοδο για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, χωρίς ωστόσο να έχουν σημειωθεί σημαντικές καινοτομίες στον τομέα αυτόν εδώ και πάνω από 75 χρόνια. Τώρα, το κύπελλο περιόδου AllΜatters αλλάζει τα δεδομένα και μας βοηθά να βελτιώσουμε το πώς η περίοδος επηρεάζει τη ζωή, το σώμα αλλά και το περιβάλλον μας. Είναι κατασκευασμένο από 100% μαλακή σιλικόνη ιατρικής χρήσης, χωρίς χρωστικές ή πρόσθετα. Η σιλικόνη είναι φτιαγμένη από χαλαζία, το δεύτερο μεγαλύτερο σε αφθονία ορυκτό του φλοιού της Γης, και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Το κύπελλο περιόδου AllΜatters κρατά όσο τρία ταμπόν και μπορεί να φορεθεί έως δώδεκα ώρες, για να ξεχνάτε την περίοδό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Δεν χρειάζεται να αγοράζετε το προϊόν κάθε μήνα, αφού κρατά για χρόνια και όχι ώρες, μειώνοντας έτσι τα απορρίμματα στο περιβάλλον.

.

Πιο εύκολα, πιο υγιεινά, πιο έξυπνα

Το βραβευμένο κύπελλο περιόδου διατίθενται σε τρία μεγέθη. Το μέγεθος Mini (17 ml χωρητικότητα) για κορίτσια στην εφηβεία και όσες χρειάζονται μικρό μέγεθος, το μέγεθος Α (25 ml χωρητικότητα) για τις γυναίκες που δεν έχουν κάνει φυσικό τοκετό και το μέγεθος Β (30 ml χωρητικότητα) για εκείνες που έχουν κάνει φυσικό τοκετό ή έχουν μεγάλη ροή. Σε δύο χρόνια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 528 ταμπόν ή 1 κύπελλο. Χωρίς BPA, latex ή βαφές, έρχεται σε συσκευασία που κατασκευάζεται από ανακυκλώσιμο χαρτόνι με πιστοποίηση FSC. Το σακουλάκι φύλαξης είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι μη χημικής λεύκανσης.

.

Το κύπελλο περιόδου Allmatters αποστειρώνεται εύκολα σε βραστό νερό πριν από κάθε περίοδο ενώ το OrganiWash είναι το απόλυτο καθαριστικό 3-σε-1, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό του μετά την αφαίρεση αλλά και ως καθαριστικό εξισορρόπησης pH για το σώμα και πρόσωπο.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν δείτε εδώ.