Για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας και να της δώσετε τη λάμψη που της αξίζει, το πιο δημοφιλές και ευεργετικό προϊόν είναι η υφασμάτινη ενυδατική μάσκα προσώπου. Χρησιμοποιήστε τη για να δώσετε ένα άμεσο boost στην επιδερμίδα σας πριν από μια λαμπερή εμφάνιση, ή ενσωματώστε την στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας.

.

.

10 σημαντικές πληροφορίες για τις υφασμάτινες μάσκες προσώπου

1) Εφευρέθηκαν από τις γκέισες στην Ιαπωνία.

2) Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σ’ όλους τους τύπους δέρματος.

3) Το νούμερο ένα όφελος από αυτές, είναι η ενυδάτωση.

4) Εφαρμόζονται σε καθαρή επιδερμίδα. Ο καθαρισμός προσώπου με νερό καθαρισμού Micellaire είναι απαραίτητος πριν τη χρήση τους.

5) Το υγρό τους είναι ορός (serum), από αυτόν προέρχονται τα οφέλη για το πρόσωπό σας.

6) Κατασκευάζονται από ύφασμα φυτικής προέλευσης που σφραγίζει το δέρμα σας και αποτρέπει τη διαφυγή της υγρασίας και των βιταμινών.

7) Δεν πρέπει να στεγνώνουν στο πρόσωπό σας. Αφαιρέστε τη μάσκα ενώ είναι ακόμα υγρή. Η ιδανική χρονική διάρκεια τους είναι 15 λεπτά.

8) Δεν πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας μετά την αφαίρεση της μάσκας. Εάν υπάρχει περίσσεια ορού μετά την αφαίρεση της, βάλτε το απαλά στην επιδερμίδα σας και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό.

9) Εφαρμόστε ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών μετά τη χρήση μάσκας, θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της.

10) Χρησιμοποιήστε τες όσο συχνά θέλετε εκτός αν έχετε ακμή ή εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να ερεθίσετε την επιδερμίδα σας, εάν κάνετε μάσκα πολύ συχνά.

.

Οι υπέροχες μάσκες της Garnier, χαρίζουν στην επιδερμίδα άμεση ενυδάτωση και την ιδιαίτερη περιποίηση που έχει ανάγκη η κάθε επιδερμίδα. Βρείτε τώρα, τη δική σας υφασμάτινη μάσκα προσώπου της Garnier:

Για ενυδάτωση προσώπου

  • Στην ευαίσθητη, ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα σας, η Μάσκα με Αλόη & Υαλουρονικό Οξύ χαρίζει ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας.
  • Εάν έχετε θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών, η χρήση της Μάσκας Ματιών με Πορτοκάλι αφήνει την περιοχή κάτω από τα μάτια σας, λαμπερή και φρέσκια.
  • Για detox καθαρισμό και εντατική ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδα σας, η Μαύρη Μάσκα με Ενεργό Άνθρακα καθαρίζει, ενυδατώνει την επιδερμίδα σας και μειώνει τους πόρους της.
  • Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες, η Μάσκα με Ρόδι & Υαλουρονικό Οξύ προσφέρει στην επιδερμίδα σας εντατική ενυδάτωση.
  • Οι νέες DIY υφασμάτινες μάσκες που αναμιγνύονται από εσάς, Μάσκα με Υαλουρονικό Οξύ και Μάσκα με Βιταμίνη C, αναπληρώνουν την υγρασία της επιδερμίδας σας και να την αφήνουν απαλή και λαμπερή.

Για ενυδάτωση & λάμψη προσώπου

  • Η Μάσκα για Ενυδάτωση & Λάμψη με Βιταμίνη C είναι κατάλληλη για την ευαίσθητη επιδερμίδα σας. Σας προσφέρει βαθιά ενυδατωμένη, λαμπερή και βελούδινα απαλή επιδερμίδα.
  • Όταν η επιδερμίδα σας μοιάζει κουρασμένη και θαμπή, η Μάσκα Λάμψης με Βιταμίνη C & Ανανά βοηθά στην επαναφορά της λάμψης της επιδερμίδας σας, κάνοντάς τη να φαίνεται πιο υγιής και ξεκούραστη.

Για σύσφιξη προσώπου

  • Η Μάσκα Σύσφιξης με 1% Υαλουρονικό Οξύ και Καρπούζι τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας, επαναφέρει την ελαστικότητά της και μειώνει ορατά τις ρυτίδες.

Για αποτοξίνωση προσώπου

  • Για τη λιπαρή επιδερμίδα σας που χρειάζεται detox, η Μάσκα Detox με 2% Νιασιναμίδη & Kale προσφέρει detox ενυδατική δράση, που επαναφέρει την ισορροπία στην επιδερμίδα σας καταπολεμώντας τις ατέλειες και την περίσσεια σμήγματος.