«ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» παρουσιάζει

Οι σκοτεινές πλευρές της Ιστορίας.

Από το λαμπερό Χόλιγουντ μέχρι τους βασιλείς της Ευρώπης και από το Βατικανό μέχρι τους αμερικανούς Προέδρους.

Δολοφονίες, διαφθορά και σκάνδαλα αποκαλύπτονται σε μία συλλεκτική σειρά.

Αυτή την εβδομάδα:

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ TΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Από τους Λίνκολν, Ρούσβελτ, Κένεντι και Νίξον, μέχρι τους Κλίντον, Μπους και Ομπάμα.

Το αληθινό πρόσωπο της εξουσίας του Λευκού Οίκου.

Σκάνδαλα, αδίστακτες τακτικές, συγκαλύψεις της CIA και μυστικές συμφωνίες πίσω από τις κλειστές πόρτες του Οβάλ Γραφείου.

Το αξίωμα του Αμερικανού Προέδρου έχει εξελιχθεί δραματικά τα τελευταία 200 χρόνια, από την ηρωική στάση του Τζορτζ Ουάσινγκτον ως ηγέτη ενός έθνους-αποστάτη, σε ευφυή διοικητή μιας πυρηνικής υπερδύναμης. Αυτός ο πολύχρωμος κατάλογος των προεδρικών παραβάσεων αποκαλύπτει ότι κάθε σύγχρονο σκάνδαλο είναι απόγονος εντυπωσιακά παρόμοιων προκατόχων. Περιγράφοντας λεπτομερώς τις ντροπές και των σαράντα τεσσάρων προηγούμενων προέδρων πριν από τον Ντόναλντ Τραμπ, από τις σεξουαλικές αψιμαχίες μέχρι τις συγκαλύψεις της CIA, η Σκοτεινή ιστορία των Αμερικανών προέδρων καλύπτει κάθε βρόμικη πράξη που διαπράχθηκε πίσω από τις πόρτες του Λευκού Οίκου, από την οικονομική κερδοσκοπία και την εμπορία εμπιστευτικών πληροφοριών έως την παράνομη παρακολούθηση της αντιπολίτευσης.

Ο Τζέφερσον, ο Λίνκολν, ο Ρούσβελτ και ο Κένεντι είναι όλοι παρόντες, αλλά και οι αμφιλεγόμενοι σαν τον Νίξον.

Μέχρι τη θητεία του προέδρου Ομπάμα, η Σκοτεινή ιστορία των Αμερικανών προέδρων αφηγείται επίσης την ιστορία και την πρόοδο ενός έθνους: από τις μετεπαναστατικές ημέρες της αντιμοναρχίας και της δουλείας, μέσα από την πικρή σύγκρουση των εσωτερικών πολέμων, της ανασυγκρότησης, της άνθισης και της ύφεσης, μέχρι την ανάδυσή της στην παγκόσμια σκηνή ως υπερδύναμης. Χρησιμοποιώντας αναπαραγωγές πορτρέτων σε λάδι, καρικατούρες εποχής και γελοιογραφίες, καθώς και εξαιρετικά αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ του 20ού αιώνα, το βιβλίο αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη θέση εξουσίας που αποτελεί σήμερα την πιο ισχυρή στον κόσμο.

Ακόμα

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

Τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας σε κόμικς για όλη την οικογένεια.

Αυτή την εβδομάδα: Ο ΚΟΜΗΣ ΜΟΝΤΕΚΡΙΣΤΟ

To κορυφαίο έργο του Αλέξανδρου Δουμά.

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή συντροφιά για τα παιδιά και όλη την οικογένεια!

Η σειρά που συνόδευσε τα παιδικά χρόνια για γενιές αναγνωστών σε νέα συλλεκτική έκδοση.

Το «Βήμα» παρουσιάζει μια σειρά που σημάδεψε γενιές αναγνωστών για τρεις ολόκληρες δεκαετίες. Μεταφορά της αμερικανικής σειράς «Classics Illustrated», κυκλοφόρησε με αμείωτη δημοτικότητα για δέκα περίπου χρόνια, ενώ αναγνωρίστηκε από το κοινό ως λαϊκό είδος που αντιπροσώπευε ποιοτική παιδική ψυχαγωγία. Εισαγωγή στην ανάγνωση των μεγάλων κλασικών και ταυτόχρονη μύηση στον κόσμο του κόμικ, αποτέλεσαν αγαπημένα περιοδικά.

Τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν, μεταξύ άλλων: «Τζέιν Εϊρ», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» και άλλοι αγαπημένοι τίτλοι.

Και

ΒHMAgazino

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ»: €1,70 & «O ΚΟΜΗΣ ΜΟΝΤΕKΡΙΣΤΟ»: €0,55 )