Δεν είναι δύσκολο να εντάξετε την περιποίηση στην καθημερινότητά σας, ακόμα κι αν αφιερώνετε πολλές ώρες στη δουλειά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς και να τα έχετε μονίμως στο γραφείο σας ώστε να μην ξεχνάτε ποτέ, όσες ώρες κι αν εργάζεστε…

Ας δούμε λοιπόν πώς είναι ωφέλιμο να οργανώσουμε το συρτάρι μας.

Για την beauty ρουτίνα μας στη δουλειά χρειαζόμαστε

Λαστιχάκια

Ένα κλασικό, μαύρο λαστιχάκι για τα μαλλιά μπορεί να σας δώσει εύκολα και γρήγορα το look που επιθυμείτε, προσφέροντας ένα κομψό αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή. Προτιμήστε scrunchies που συνήθως κατασκευάζονται από πιο μαλακά και πιο ήπια υλικά (βαμβάκι ή μετάξι) και σαν αποτέλεσμα μειώνουν τον κίνδυνο σπασίματος των μαλλιών και ερεθισμού του τριχωτού της κεφαλής.

Αν πάλι προτιμάτε το απλό λαστιχάκι, φροντίστε να πιάνετε τα μαλλιά σας χαλαρά.

Κρέμα χεριών

Είτε έχετε ξηρή επιδερμίδα είτε όχι, είναι σημαντικό να περιποιείστε τα άκρα σας και να τα κρατάτε πάντα ενυδατωμένα και απαλά. Για να τα καταφέρετε, έχετε πάντα μαζί σας την αγαπημένη σας κρέμα και εφαρμόζετε όσο τακτικά επιθυμείτε.

Ιδανικά, επιλέξτε μια κρέμα που να έχει χαλαρωτική και ευχάριστη μυρωδιά ώστε κάθε φορά που την απλώνετε πάνω στα χέρια σας να σας φτιάχνει τη διάθεση.

Lip balm

Φυσικά μπορείτε να έχετε το κραγιόν σας ή και το γκλος, αλλά το lip balm δεν πρέπει να λείπει από το γραφείο σας αφού τα ξεφλουδισμένα χείλη μπορούν να γίνουν ενοχλητικά.

Για να παραμένουν λοιπόν τυχόν ξηρά πετσάκια ενυδατωμένα και να αποφύγετε τραχιές επιφάνειες, εφαρμόστε ένα lip balm σε ζωηρό χρώμα και ανανεώνετε όσες φορές θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ρουζ και μολύβι

Το ρουζ είναι πάντα χρήσιμο για ανανέωση ή για πιο έντονο μακιγιάζ από το γραφείο στο βραδινό ποτό. Προτιμήστε γήινα χρώματα που πάνε σχεδόν με κάθε look ή ό,τι εσείς πιστεύετε πως ταιριάζει καλύτερα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και της δίνει «ζωντάνια».

Ένα super απαραίτητο προϊόν είναι επίσης το μολύβι- eyeliner, αν θέλετε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας.

Πούδρα

Ένα λιπαρό μέτωπο που γυαλίζει, τραβά σε μια συνάντηση την προσοχή… Μια ημιδιαφανής πούδρα προσώπου μπορεί να σας λύσει άμεσα αυτό το πρόβλημα.

Face Mist

Για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σας, ψεκάστε το πρόσωπό σας με το αγαπημένο σας face mist για να λάβετε την απαραίτητη ανάσα δροσιάς.

Θα αναζωογονηθείτε, συν του ότι τα face mists αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να ενυδατώσετε το πρόσωπό σας αλλά και για να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας.

Dry shampoo

Ένα mini dry shampoo μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε μια δύσκολη μέρα και αξίζει σίγουρα μια θέση στο συρτάρι μας στη δουλειά.

Αποσμητικό

Λίγο η έντονη ζέστη σε κάποιους εργασιακούς χώρους, λίγο το στρες, δεν είναι απίθανο να προκληθεί κασκοσμία. Για να μην νιώθετε ποτέ άβολα, δεν χάνετε τίποτα να βάλετε στο νεσεσέρ σας και το αποσμητικό σας.