ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2024

Στα όρη, στα ψηλά βουνά!

O απόλυτος χειμερινός οδηγός!

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Ελλάδας:

56 δημοφιλείς προορισμοί.

Εκατοντάδες παραδοσιακά χωριά για εξερεύνηση, έξυπνα μυστικά και ψαγμένες διαδρομές στην παρθένα φύση και οικογενειακές διακοπές:

Οι top επιλογές για διαμονή, φαγητό και δραστηριότητες που χτίζουν αναμνήσεις ζωής!

55 χρόνια ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Ξέρει την Ελλάδα καλύτερα από όλους!

Τα πιο ψαγμένα ταξιδιωτικά μυστικά κρύβονται πάντα στα όρη, τα ψηλά βουνά

Ανακαλύψτε εκατοντάδες από αυτά στον καθιερωμένο ετήσιο χειμερινό οδηγό του «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» αυτή την Κυριακή 3/12. Μπόνους οι κορυφαίοι ελληνικοί προορισμοί για οικογενειακές αποδράσεις.

Το νόημα των γιορτών είναι πάντα η οικογένεια. Αυτή που μοιράζεται χαμόγελα και λαχταριστά πιάτα γύρω από ένα στολισμένο τραπέζι ή, ιδανικά, μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι με φόντο ένα καρτποσταλικό χιονισμένο τοπίο.

Βέβαια, αυτό το τζάκι, δεν χρειάζεται ντε και καλά να βρίσκεται «εγκλωβισμένο» στο σαλόνι κάποιου αστικού διαμερίσματος. Μπορεί π.χ. να σε περιμένει, εσένα και την οικογένειά σου, μέσα σε ένα οικογενειακό ιγκλού στα Τζουμέρκα (ναι, έχουμε και στην Ελλάδα ιγκλού) ή σε ένα παραμυθένιο αγρόκτημα κάπου στην ορεινή Αχαΐα, με τη δική του λίμνη, ποτάμι και ζωολογικό κήπο. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ξέρεις να ψάξεις.

Για την ακρίβεια, ούτε αυτό είναι απαραίτητο. Μπορεί απλά να ξεφυλλίσεις για έμπνευση τον ΧΧL ετήσιο χειμερινό οδηγό του ΔΙΑΚΟΠΕΣ, που κυκλοφορεί μαζί με Το «Βήμα της Κυριακής» αυτή την Κυριακή (και μετά στα περίπτερα).

Εκεί που φροντίσαμε φέτος να εστιάσουμε στις οικογενειακές αποδράσεις, παρουσιάζοντας τους κορυφαίους ελληνικούς χειμερινούς προορισμούς (εννοείται μαζί με επιλεγμένες προτάσεις διαμονής και φαγητού), τα κορυφαία αγροκτήματα και, φυσικά, τις κορυφαίες δραστηριότητες για να κάνεις τα παιδιά να σταματήσουν να κοιτάζουν την οθόνη του κινητού τους. Από οδηγίες για το πού και πώς να κάνεις rafting με ασφάλεια μέχρι ποια χριστουγεννιάτικα πάρκα και «πρώτη φορά το ακούω» μουσεία να επισκεφθείς.

Ένα ταξίδι 260 σελίδων στην ταξιδιωτική έμπνευση και στη χειμερινή Ελλάδα της αυθεντικότητας, που επίσης περιλαμβάνει 56 δημοφιλείς προορισμούς, εκατοντάδες παραδοσιακά χωριά για εξερεύνηση και αναρίθμητα (ναι, κυριολεκτικά αναρίθμητα) έξυπνα μυστικά και ψαγμένες διαδρομές στην παρθένα φύση.

Γιατί στο «Διακοπές» δεν λέμε μόνο ότι «ξέρουμε την Ελλάδα καλύτερα από όλους, εδώ και 55 χρόνια». Φροντίζουμε και να το αποδεικνύουμε με κάθε έκδοσή μας.