Υπάρχει καλύτερη ευχή για τη νέα χρονιά από το να είναι ασφυκτικά γεμάτη από συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, που θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μαζί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους;

Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από το κεντρικό αφιέρωμα του νέου μηνιαίου ταξιδιωτικού περιοδικό «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», φιλοδοξώντας να σας ανοίξει την όρεξη για ταξίδια το 2024.

Ανακαλύψτε αυτή την Κυριακή τα 100 ταξίδια ζωής που κάθε άνθρωπος αξίζει να βιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.

Ένα 56 σελιδο αφιέρωμα που προσφέρει απλόχερα έμπνευση και περιλαμβάνει συγκλονιστικές εμπειρίες, εμβληματικά τοπόσημα, αρχαία μνημεία, μοναδικές διαδρομές, αρχιτεκτονικά θαύματα, εξωτικά νησιά και μνημεία της φύσης. Από φωτογραφικά σαφάρι στην αφρικανική σαβάνα, κρουαζιέρα στο Δούναβη και βόλτα με αερόστατο στην Καππαδοκία μέχρι road trip στα Χάιλαντς και που και πως να δείτε φάλαινες και πολικές αρκούδες στον Καναδά.

Για όσους επιμένουν ελληνικά, στο «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» θα βρείτε τα καθιερωμένα city break 48ωρα αφιερώματά του στα πανέμορφα Ιωάννινα, Καβάλα και Έδεσσα. Όλοι εξαιρετικοί value for money προορισμοί που επίσης προσφέρουν τη δυνατότητα για σκι στα κοντινά χιονοδρομικά.

Αν και, συγκεκριμένα για τους λάτρεις του σκι, υπάρχει και σχετικό αφιέρωμα «Απόδραση στις πίστες» με 10 value for money χιονοδρομικά-προορισμούς σε Βαλκάνια και Ευρώπη.

Εξίσου χρηστικός και λαχταριστός είναι και ο μεγάλος οδηγός στα αυθεντικά τσιπουράδικα του Βόλου που αξίζει να ανακαλύψεις, δια χειρός της ντόπιας Ελένης Ψυχούλη. Κομπλέ με χρηστικές συμβουλές τι πρέπει να γνωρίζεις και τι πρέπει να αποφύγεις.

Ένα πληθωρικό τεύχος που επίσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στο φαινόμενο του solo traveler, επιλογές διαμονής και εστιατορίων από όλο τον κόσμο και ένα οδοιπορικό στην αναγεννημένη γειτονιά του Φραγκομαχαλά στη Θεσσαλονίκη.

Κυκλοφορεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου με το «ΒΗΜΑ».