Τα μαλλιά μέχρι τους ώμους δε θεωρούνται ούτε αρκετά κοντά ούτε αρκετά μακριά. Ωστόσο, αυτό το μήκος μαλλιών είναι πραγματικά εξαιρετικά ευέλικτο -θα εκπλαγείτε από το πόσες επιλογές styling υπάρχουν για να διαλέξετε. Είτε τα μαλλιά σας είναι σγουρά είτε ίσια, το να έχετε αυτό το μήκος σας δίνει περιθώριο να δοκιμάσετε πολλά περισσότερα χτενίσματα από όσα πιστεύατε.

Επιπλέον, εάν σκέφτεστε να κόψετε τα μαλλιά σας έτσι, να έχετε υπόψη ότι το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Αν, όμως, έχετε ήδη ένα τέτοιο μήκος, αυτά είναι τα εύκολα hairstyles που μπορείτε να υιοθετήσετε.

Κυματιστά μαλλιά

Ένα πολύ απλό χτένισμα είναι να δοκιμάσετε τους λεγόμενους κυματισμούς γοργόνας χρησιμοποιώντας ένα τριπλό σίδερο για μπούκλες. Εάν δε διαθέτετε κάτι τέτοιο, η ισιωτική σας μπορεί να κάνει θαύματα. Απλώς κάντε μια ζιγκ-ζαγκ κίνηση στα μαλλιά σας, για να πετύχετε το κύμα και ολοκληρώστε με λακ.

Layers

Ζητήστε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει τμήματα σαν αφέλειες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, διαμορφώστε τα εστιάζοντας στην προσθήκη όγκου στα άκρα με έναν αφρό για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Micro fringe

Ένα χτένισμα για να φρεσκάρετε τα shoulder-length μαλλιά σας. Κόψτε αφέλειες. Η micro φράντζα, δηλαδή οι αφέλειες που δε φτάνουν μέχρι τα μάτια, είναι ένα στιλ μαλλιών ιδιαίτερα φρέσκο.

Απαλοί κυματισμοί

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά σας –μπορείτε να κάνετε πλεξίδες πριν τον ύπνο με την ισιωτική σας ή με ένα ειδικό σίδερο όπως προαναφέραμε. Φροντίστε μόνο να τους χαλάσετε, ώστε να δείχνουν πιο φυσικοί.

Κυματισμοί με όγκο

Εάν έχετε λεπτά μαλλιά και σας ενδιαφέρει να φαίνονται επίπεδα στο πάνω μέρος, απλώς δημιουργήστε χαλαρές μπούκλες μόνο στις άκρες των μαλλιών σας για να αποκτήσετε άμεσο όγκο.

Retro flicks

Αυτό το χτένισμα είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90 και θα είναι μια μεγάλη τάση στα μαλλιά για το 2024. Χρησιμοποιήστε την ισιωτική ή το πιστολάκι σας, για να κατευθύνετε τις άκρες των μαλλιών σας προς τα έξω.

Χαμηλός κότσος

Αυτές τις μέρες όλα έχουν να κάνουν με τα hair buns που βλέπουμε παντού στα social media -και τα μαλλιά που φτάνουν στους ώμους είναι το τέλειο μήκος για να δοκιμάσετε αυτήν την τάση. Θα χρειαστείτε μια λακ, μια χτένα, ένα λαστιχάκι και αρκετή υπομονή, για να γίνει τελείως sleek ο κότσος σας.

Ολόισια

Φυσικά, τα ίσια μαλλιά δε θα μπορούσα να λείπουν από τη λίστα με τα χτενίσματα αυτά. Ισιώστε τα μαλλιά σας με ένα ειδικό εργαλείο και «κλειδώστε» με λακ. Ωστόσο, μην παραλείψετε να ψεκάσετε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν στα μαλλιά σας.

Claw clip up-do

Το claw clip up-do κυριάρχησε το 2022 και δεν πάει πουθενά φέτος. Το μυστικό είναι να έχετε αρκετά (αλλά όχι πολλά) μαλλιά, οπότε αν τα δικά σας είναι μέχρι τους ώμους, θα έχετε ακριβώς τη σωστή ποσότητα για να δοκιμάσετε αυτό το στιλ. Στριφογυρίστε τα μαλλιά σας και στερεώστε τα με ένα claw clip.

Μισά πάνω, μισά κάτω

Αυτός ο συνδυασμός με μισά πάνω, μισά κάτω μαλλιά είναι τόσο χαριτωμένος. Φροντίστε μόνο να τα στερεώσετε με ένα εντυπωσιακό hair clip και είστε πανέτοιμες.

Με headband

Τόσο πρακτική όσο και στιλάτη, η κορδέλα μαλλιών είναι ένα από τα πιο hot αξεσουάρ μαλλιών για το 2024 -κι ένας εύκολος τρόπος για να πετύχετε ένα χαλαρό hairstyle.