Το χαμόγελό μας είναι η αντανάκλαση του εαυτού μας. Είναι ένας τρόπος έκφρασης και μια υπενθύμιση ότι φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Τα λαμπερά, λευκά δόντια είναι το Α και το Ω για να έχουμε αυτοπεποίθηση στις καθημερινές μας συναναστροφές, να αισθανόμαστε όμορφα και να διατηρούμε το σώμα μας υγιές.

Το καθημερινό βούρτσισμα είναι κάτι που κάνουμε – ή θα έπρεπε να κάνουμε – προσεκτικά και με ευλάβεια. Όμως όσο κι αν το περιποιούμαστε οι τροφές αφήνουν μικρούς, κίτρινους λεκέδες, κάνοντάς μας να χαμογελάμε όλο και λιγότερο. Κι ακόμα κι αν προσέχουμε, το βούρτσισμά μας πολλές φορές μοιάζει να μην έχει αποτέλεσμα.

Τι θα λέγατε, όμως, αν μαθαίνατε ότι το χαμόγελό σας μπορεί να γίνει τρεις φορές πιο λαμπερό και φωτεινό μετά από ένα βούρτσισμα;

Κι όμως, το να αποκτήσετε λευκά δόντια δεν είναι πια δύσκολο χάρη στην AIM που μας δίνει την νέα οδοντόκρεμα AIM White Now Time Correct για να νικήσουμε τον χρόνο και όλα τα χρήσιμα tips και για ένα εκθαμβωτικό και υγιές χαμόγελο.

Τι πρέπει να κάνετε καθημερινά για ένα εκθαμβωτικό και υγιές χαμόγελο

Βουρτσίστε τα δόντια σας με τη σωστή οδοντόκρεμα

Μία φθοριούχα οδοντόκρεμα είναι αυτό που χρειάζεστε μετά από κάθε γεύμα. Η σειρά White Now της ΑΙΜ φροντίζει το χαμόγελό σας, λάμποντας από αυτοπεποίθηση. Πιο συγκεκριμένα, με την AIM White Now Time Correct, που είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά, μπορείτε να αποκτήσετε 3 φορές λευκότερα δόντια άμεσα και να διατηρήσετε το αποτέλεσμα της λεύκανσης. Επιπλέον, βοηθάει στη διόρθωση των χρόνιων κίτρινων λεκέδων, για εκθαμβωτικό χαμόγελο κόντρα στον χρόνο.

Αλλάξτε οδοντόβουρτσα κάθε 2 με 3 μήνες

Το να ανανεώνετε την οδοντόβουρτσά σας, αντικαθιστώντας την παλιά με μία καινούργια, δεν είναι προαιρετικό για να αποκτήσετε το χαμόγελο που έχετε ονειρευτεί. Για να επιλέγετε την κατάλληλη οδοντόβουρτσα, μην ξεχνάτε να προσέχετε να έχει ανατομική λαβή και την κατάλληλη κεφαλή για να φτάνει και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματος. Σημαντικό είναι, ακόμα, να έχει μαλακές ίνες, ώστε να μην τραυματίζει τα ούλα και τα δόντια σας. Ακριβώς αυτή τη λύση παρουσιάζει η ΑΙΜ, με τους τέσσερις νέους κωδικούς Sensisoft στις οδοντόβουρτσες. Πολύ αγαπημένος, είναι ο κωδικός Charcoal με τις 17 πιο λεπτές άκρες του, ώστε να μπορεί να προσεγγίζει κάθε σημείο του στόματος, ακόμη και τα πιο δύσκολα.

Μην αμελείτε το ραντεβού με τον οδοντίατρο

Για ένα υγιές χαμόγελο για όλη σας τη ζωή, η επίσκεψη στον οδοντίατρο δύο φορές τον χρόνο είναι απαραίτητη. Μην ξεχνάτε το απαραίτητο check up και τον καθαρισμό των δοντιών σας κάθε έξι μήνες, για ένα πιο καθαρό και φωτεινό χαμόγελο.

Κάντε το βούρτσισμα «παιχνιδάκι» για γερά δοντάκια από κούνια

Σημαντικό δεν είναι μόνο το δικό μας χαμόγελο, αλλά κι αυτό των παιδιών μας, το οποίο πρέπει επίσης να φροντίζουμε ευλαβικά. Τα παιδιά μας είναι ο καθρέφτης μας, οπότε ξεκινώντας από το πρώτο τους δοντάκι και μέχρι την ανάπτυξη όλων των ενήλικων δοντιών τους, είναι σημαντικό να φροντίζουμε τη στοματική τους υγιεινή και να τα βοηθήσουμε να αποκτήσουν καλές στοματικές συνήθειες.

Για αυτόν τον λόγο, η ΑΙΜ σας προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα τόσο σε οδοντόκρεμα όσο και σε οδοντόβουρτσα, για τη φροντίδα των παιδικών χαμόγελων, ξεκινώντας από την ηλικία των 2 ετών.

Για πολλούς γονείς, η καθημερινή φροντίδα των δοντιών των παιδιών τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η AIM, όμως, δεν έμεινε άπραγη, καθώς δημιούργησε διάφορες δραστηριότητες για να βοηθήσει εσάς και το παιδί σας στο ταξίδι της εδραίωσης του καθημερινού βουρτσίσματος με διάφορα υλικά, όπως βίντεο και ημερολόγια βουρτσίσματος. Επισκεφθείτε και εσείς την ιστοσελίδα της ΑΙΜ για να τα ανακαλύψετε, να τα κατεβάσετε και να χτίσετε υγιεινές συνήθειες μαζί με το παιδί σας.

Τι άλλο πρέπει να θυμάστε

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι για ένα όμορφο χαμόγελο, πρέπει να ακολουθείτε τις καλές συνήθειες στοματικής υγείας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, η AIM δημιούργησε ένα βίντεο μαζί με την Πρέσβειρα της ΑΙΜ, κα Δούκισσα Νομικού και την Οδοντίατρο κα Λίνα Μαρτζέλου, λύνοντας όλες τις απορίες σας γύρω από τη σωστή στοματική φροντίδα.

Δείτε το βίντεο