Αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου, το Βημαgazino κυκλοφορεί όπως πάντα με το Βήμα με δύο πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους άνδρες. Ένας από την Ανατολή και ο άλλος από την Δύση, βρίσκονται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Μεγάλης Βρετανίας και ο Εκρέμ Ιμάμογλου μονοπωλούν το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, ίσως νωρίτερα από ό,τι περίμενε μετά την ανακοίνωση ότι ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο. Η σύζυγός του Κέητ υποβάλλεται επίσης σε θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου, γεγονότα που επιβαρύνουν την ψυχολογική κατάσταση του 41χρονου γαλαζοαίματου. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πέτυχε τεράστια νίκη στις Δημοτικές Εκλογές και στην αγαπημένη του Κωνσταντινούπολη των 16 εκατομμυρίων κατοίκων. Οι φιλοδοξίες του φθάνουν μέχρι την Προεδρία της Τουρκίας και εμείς «σκιαγραφούμε» το προφίλ του 53χρονου πολιτικού.

Το “BHMAGAZINO” ταξίδεψε στο Λονδίνο και εντυπωσιάστηκε από το ατέλειωτο lifting που επιχειρείται στην πολύβουη μητρόπολη του κόσμου. Συνεντεύξεις με διεθνείς προσωπικότητες, υπέροχες εικαστικές συλλογές, τεχνολογία, επιστήμες, περιβάλλον, βιβλία, όλα αυτά και πολλά άλλα συνθέτουν τον μαγικό κόσμο του “BHMAGAZINO”…