Το NIVEA SUN UV Face Derma Skin Clear SPF50+, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν της αντηλιακής σειράς προσώπου NIVEA SUN που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία, σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες επιδερμίδων με τάση για ατέλειες. Χάρη στην ελαφριά μη-λιπαρή του σύνθεση, μειώνει την εμφάνιση ερεθισμών της επιδερμίδας και εξασφαλίζει ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 8 ώρες.

Το νέο λανσάρισμα ήρθε για να ενισχύσει την αντηλιακή σειρά προσώπου NIVEA SUN εστιάζοντας σε μία σημαντική κατηγορία -την φροντίδα επιδερμίδων με τάση για ατέλειες. Συγκεκριμένα, το NIVEA SUN UV Face Derma Skin Clear SPF50+ προστατεύει την επιδερμίδα εξωτερικά από τις ακτίνες UVA/UVB και από τις επιπτώσεις της Ορατής Ακτινοβολίας Υψηλής Ενέργειας (HEVL), όπως η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα εκ των έσω χάρη σε ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό – το εκχύλισμα γλυκόριζας που ενεργοποιεί τον αμυντικό μηχανισμό της ίδιας της επιδερμίδας.

Χάρη στη εξειδικευμένη σύνθεσή του με σύμπλεγμα Anti-Blemish και Νιασιναμίδη, το NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+, δρα ενάντια στο φράξιμο των πόρων απορροφά την λιπαρότητα και ενυδατώνει την επιδερμίδα εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 8 ώρες. Παράλληλα, προλαμβάνει την εμφάνιση ερεθισμών και ατελειών της επιδερμίδας προσφέροντας μια υγιή και λαμπερή όψη ενώ η ελαφριά και μη λιπαρή του σύνθεση με 0% κολλώδη αίσθηση το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Το νέο αντηλιακό NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+ συνδυάζει υψηλή αντηλιακή προστασία με μια εξαιρετικά ελαφριά σύνθεση που εξασφαλίζει ομοιόμορφη και λεία όψη στην επιδερμίδα, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες.