Extra tip:
Ιδανικό πιάτο για αλμυρό ενδιάμεσο και για ορεκτικό με λίγες θερμίδες.
Συνήθως, όσο πιο μικρά είναι τα κολοκύθια τόσο πιο γευστικά είναι.
Μια ελαφριά και γευστική πρόταση με λίγες θερμίδες!
Πλένουμε τα κολοκύθια και τα κόβουμε με μαντολίνο σε μακρόστενες λεπτές φέτες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Σε ένα ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε τις φέτες κολοκυθιού.
Τις ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά. Τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσουν.
Πλένουμε τα φρέσκα μυρωδικά, τα ψιλοκόβουμε, τα ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα και αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε μία μικρή κουταλιά από το μείγμα του τυριού με τα μυρωδικά στην άκρη κάθε φέτας κολοκυθιού και τυλίγουμε έτσι ώστε να σχηματιστούν ρολάκια.