Ταρτάκια με μανιτάρια, φέτα και αρωματικά
Νόστιμες μπουκίτσες με γεύση από Ελλάδα για να στολίσετε το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς. Μάθετε πώς να τις φτιάξετε εύκολα και γρήγορα!
ΜΕΡΙΔΕΣ12
Υλικά
- 1 χωριάτικο φύλλο
- 250 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. φέτα
- 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Κόβουμε το φύλλο σε μικρούς δίσκους και το στρώνουμε σε ατομικά φορμάκια.
Βήμα 2ο
Σοτάρουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι σε ελάχιστο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν. Τα αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη φέτα και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
Βήμα 3ο
Γεμίζουμε τα ταρτάκια με το μείγμα των μανιταριών και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για περίπου 15 λεπτά.