Υλικά για 12 μερίδες

1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
1 μεγάλο πακέτο ζύμη για μπισκότα
1/2 φλιτζάνι μήλα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κομμάτια
1 σακούλα τροφίμων με zipper

Εκτέλεση

Βουτυρώστε μία θήκη για 12 muffins. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα σε κάθε θήκη.

Ανακατέψτε τη ζάχαρη και την κανέλα στη σακούλα τροφίμων. Κόψτε τη ζύμη για μπισκότα σε μικρά στρογγυλά κομμάτια. Βάλτε τα κομμάτια ζύμης και τα κομμάτια μήλου στη σακούλα. Ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν με κανέλα.

Τοποθετήστε το μείγμα στις θήκες.

Ψήστε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 15 λεπτά, μέχρι δηλαδή να πάρει χρώμα η ζύμη.

Αφήστε τα μηλοπιτάκια να κρυώσουν για λίγο και βγάλτε τα από τη θήκη, ακουμπώντας τα αναποδογυρισμένα σε μια λαδόκολλα.

Σερβίρετε όσο είναι ζεστά!