Επίδοξη μαραθωνοδρόμος ή εαρινή κολυμβήτρια; Όποια και αν είναι η αγαπημένη σου outdoor δραστηριότητα, τώρα είναι η καλύτερη εποχή να την απολαύσεις. Ήπιες θερμοκρασίες, μεγάλες μέρες και η βελτιωμένη διάθεση που φέρνουν μαζί τους οι λιακάδες, σε προκαλούν να αφήσεις το γυμναστήριο για χάρη της φύσης. Και τίποτα δεν σε σταματά, αν έχεις στη διάθεσή σου τα κατάλληλα gadgets.

Wireless ακουστικά σου επιτρέπουν να απολαύσεις το τρέξιμο με πρωτόγνωρη άνεση, smartwatches σου κάνουν… personal training και σε βοηθούν να παρακολουθήσεις την κατάσταση του σώματός σου ανά πάσα στιγμή κα φορητά ηχεία μετατρέπουν την άσκηση με φίλους σε υπαίθριο πάρτι. Δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις; Το κάναμε εμείς για εσένα, μέσα από την τεράστια ποικιλία σε gadgets και λοιπό εξοπλισμό που μπορείς να βρεις στο shopflix.gr. Ελπίζουμε οι προτάσεις μας να σου δώσουν την έμπνευση που ψάχνεις.

Bluetooth Handsfree Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Λευκό

Κομψά, εύχρηστα και με εργονομικό σχεδιασμό που τα καθιστά ασφαλή για τα αυτιά ακόμη και κατά τη διάρκεια της άσκησης, τα ασύρματα ακουστικά της Xiaomi είναι αναγκαίο αξεσουάρ για κάθε δρομέα – αλλά και για οποιονδήποτε άλλο, εδώ που τα λέμε. Με αυτόματη αναγνώριση συσκευών και απλή ασύρματη σύνδεση, αρκεί να τα βγάλεις από τη θήκη φόρτισης και να τα φορέσεις για να έχεις πέντε ώρες αδιάκοπης μουσικής (ή 18 μαζί με τη θήκη φόρτισης), με ελάχιστες παρεμβολές, χάρη στην έκδοση 5.2 Bluetooth. Με λίγα λόγια, σε καλύπτουν ακόμη και για την προπόνηση του μαραθωνίου.

Εξαιρετικά ευέλικτα χάρη και στη θύρα φόρτισης Type-C, τα Redmi Buds 3 είναι αποδεδειγμένα ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη (IP54), ενώ η Xiaomi έχει λάβει τα μέτρα της για να σου εξασφαλίσει και τη βέλτιστη ποιότητα ήχου. Συγκεκριμένα, τα νέα σου ακουστικά είναι εξοπλισμένα με driver 6 χιλ., ρυθμισμένο από τη Xiaomi Sound Lab για σταθερή ποιότητα ήχου, αλλά και με αλγόριθμο μείωσης θορύβου που εντοπίζει και εξάγει τις ανθρώπινες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Θα εκτιμήσεις πολύ και τις λειτουργίες ευέλικτης αφής, που θα σε διευκολύνουν σε κάθε σου βήμα.

Αγόρασέ τα.

Elari Nanobeat Ηχείο Bluetooth 3W με 10 Ώρες Λειτουργίας Black

Το μικροσκοπικό, αλλά παντοδύναμο ηχείο της Elari, είναι ικανό να σου δώσει ρυθμό την ώρα της γυμναστικής όπου και αν βρίσκεσαι, από το σπίτι μέχρι το πάρκο, ενώ ταυτόχρονα χωρά με άνεση… στην παλάμη σου. Πανάλαφρο και ικανό να αντέξει 10 ώρες χωρίς φόρτιση, θα έρχεται μαζί σου σε κάθε outdoor προπόνηση με φίλους. Και αν η άσκηση εξελιχθεί σε ευκαιρία για πικνίκ, η Bluetooth συσκευή σου μπορεί να φορτίσει μέσω usb και με powerbank, για να προσθέσει το απαραίτητο soundtrack στη χαλάρωσή σας.

Άλλα στοιχεία που πρέπει να ξέρεις για το Elari Nanobeat: έχει ισχύ 3W και είναι full range – επομένως μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε κομμάτι σε αναπάντεχη ένταση για το μέγεθός του. Κι ένα tip που θα σου φανεί χρήσιμο: μπορείς να συνδέσεις δύο Nanobeat στην ίδια συσκευή για να απολαύσεις στερεοφωνικό ήχο. Δεδομένης και της τιμής του, εμείς θα αγοράζαμε δύο εξ αρχής.

Αγόρασέ το.

Φορητό Ηχείο Bluetooth JBL Charge 4 Αδιάβροχο 30W

Τόσο ανθεκτικό όσο και εντυπωσιακό, το Charge 4 ανήκει χωρίς αμφιβολία στα κορυφαία φορητά ηχεία που θα βρεις στην αγορά. Εξαιρετικά ισχυρό και με μπάσα εφάμιλλα της φήμης της JBL – διαθέτει δύο subwoofer, πέραν των λοιπών προδιαγραφών του – έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη χρήση και είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7. Με λίγα λόγια, ο ήχος θα είναι εγγυημένα πεντακάθαρος και δεν θα υπάρξουν απρόοπτα, όποιο μέρος κι αν επιλέξεις για την προπόνησή σου.

Αν έχεις βαρεθεί να κάνεις τον… DJ επειδή «από το δικό σου κινητό ακούμε», το Charge 4 έχει προνοήσει, επιτρέποντας την ασύρματη σύνδεση δυο συσκευών. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 7500mAh διαρκεί έως και για 20 ώρες χωρίς φόρτιση, ενώ η θύρα USB του σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το ηχείο ως powerbank για το κινητό ή το tablet σου. Στα πολύ μεγάλα plus και η ικανότητα του Charge 4 να συνεργάζεται, αφού μέσω της λειτουργίας JBL Connect+ μπορεί να συνδεθεί έως και με… 99 ακόμη ηχεία της ίδιας εταιρείας. Πράγμα που σημαίνει ότι αν συνδυάσεις τον εξοπλισμό σου με εκείνο των φίλων σου, τα φορητά σας ηχεία είναι όλα όσα έχετε ανάγκη για ένα αυθόρμητο beach party.

Και παραλίγο να το ξεχάσουμε: το ηχείο βρίσκεται σε (πολύ καλή) προσφορά, σε διάφορα χρώματα, στο marketplace του shopflix.gr.

Αγόρασέ το.

Huawei Watch GT 3 Active 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)

Αν λιακάδα για σένα σημαίνει κολύμπι, το προηγμένο – και αδιάβροχο – smartwatch της Huawei είναι ο καλύτερος σύντροφος σε κάθε βουτιά. Αν πάλι είσαι δρομέας, το GT 3 Active θα σου επιτρέψει να παρακολουθείς αναλυτικά τις επιδόσεις σου, τον καρδιακό σου ρυθμό και τα επίπεδα αποκατάστασης, προσφέροντας παράλληλα συμβουλές και καθοδήγηση για να επιτύχεις τους στόχους σου – και θα σου λέει και ένα τραγούδι (ή πολλά περισσότερα) αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αναπαραγωγή μουσικής.

Συνολικά, υποστηρίζει περισσότερα από 100 αθλήματα και μπορεί να συνδεθεί με διαφορετικά είδη αθλητικού εξοπλισμού και εφαρμογές τρίτων – τις οποίες μπορείς να μεγεθύνεις και να μικραίνεις στην οθόνη, περιστρέφοντας απλώς την κορώνα για να φτάνεις εύκολα στη λειτουργία που επιθυμείς, ακόμη κι όταν τα χέρια σου είναι βρεγμένα. Με προηγμένο GPS και παλμογράφο AI, καταγράφει κάθε λεπτομέρεια της προπόνησης, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως και 14 ημέρες σε τυπική λειτουργία. Και σε ενημερώνει για κάθε λεπτομέρεια της υγείας σου, παρακολουθώντας 24/7 τους παλμούς και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα, βοηθώντας σε να οργανώσεις το πρόγραμμα ύπνου σου και καταγράφοντας τον εμμηνορροϊκό σου κύκλο.

Αγόρασέ το.

Θερμός Εstia Ανοξείδωτο Μπουκάλι 0,5 lt Ροζ

Θα σε γοητεύσει με το ζωηρό ροζ χρώμα του, θα σε κρατήσει με την ικανότητά του να κρατά ζεστά τα ροφήματα σου επί 12 ώρες και κρύα για 24 ώρες, χάρη στο διπλό τοίχωμα με κενό αέρος (Vacuum) που διαθέτει. 100% αδιάβροχο και χωρίς BPA, είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία σου και μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε προπόνηση και εκδρομή – και, προφανώς, στο γραφείο.

Θα παρατήρησες ότι στη μία όψη του αναγράφεται η φράση «Save the Aegean», όμως το νέο σου θερμός δεν μένει μόνο στα λόγια. Μέρος των εσόδων από κάθε Travel Flask καταλήγει στην ομώνυμη δράση του ινστιτούτου θαλάσσιας προστασίας Αρχιπέλαγος, το οποίο φροντίζει για τη διαφύλαξη της σπάνιας βιοποικιλότητας του Αιγαίου, καλύπτοντας τα κενά γνώσης και εφαρμόζοντας αποτελεσματικές δράσεις.

Αγόρασέ το.

Θερμός Bialetti Γκρι 0.50lt

Το βολικό του στόμιο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι όταν βγαίνεις για τρέξιμο, ενώ είναι εφοδιασμένο και με θηλιά για να το κρατάς με μεγαλύτερη ευκολία. Είναι κατάλληλο τόσο για κρύα όσο και για ζεστά ροφήματα, χάρη στην ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα και είναι έξτρα ανθεκτικό, αφού αποτελείται από ανοξείδωτο υλικό.

Κάθε σου γουλιά θα είναι απολύτως ασφαλής, αφού το θερμός της Bialetti έχει κατασκευαστεί από υλικά που δεν περιέχουν τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA. Και το χαριτωμένο logo του, του δίνει ακριβώς τη νότα στυλ που αναζητάς σε κάθε σου βήμα.

Αγόρασέ το.

Θέλεις περισσότερα; Θα τα βρεις στην τεράστια γκάμα από προϊόντα τεχνολογίας και είδη για outdoor δραστηριότητες του shopflix.gr. Και χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center, θα είσαι σίγουρη ότι ό,τι και αν παραγγείλεις θα φτάσει στην πόρτα σου στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.