Έχουμε ήδη κλείσει εισιτήρια για το αγαπημένο μας νησί, αλλά ακόμη δεν έχουμε κλείσει ραντεβού στον γυναικολόγο, ούτε στον οδοντίατρο! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να θέσουμε μερικούς σημαντικούς στόχους για τ...
Νέες μέθοδοι χαρίζουν υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα στα πόδια με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.
Μπορούμε άραγε να αποκτήσουμε το σώμα που ονειρευόμαστε απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα; Μια νέα τεχνική εγγυάται τη λύση στο αιώνιο γυναικείο πρόβλημα.
Σήμερα, χάρη στις σύγχρονες επεμβάσεις και στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη και στο γόνατο.
Ρομποτική οδοντιατρική. Ήρθε για να αλλάξει τη βαρετή και επώδυνη ενίοτε επίσκεψη στον οδοντίατρο και να τη μετατρέψει σε μια ευχάριστη εμπειρία.
Η φλεγμονώδης νόσος της πυέλου είναι μια κατάσταση ασυμπτωματική σε πολλές περιπτώσεις και συχνά τα συμπτώματα, αν υπάρχουν, είναι μη ειδικά και άτυπα. Γι’ αυτό και η διάγνωση μπορεί να γίνει μετά από...
Οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές ανάγκες, αλλά και διαφορετικά προφίλ σε ό,τι αφορά τις ασθένειες που τους απειλούν και τα συμπτώματα που εκδηλώνουν.
Ο ίλιγγος δεν είναι νόσος, είναι ένα σύμπτωμα στο οποίο ο ασθενής βιώνει ένα ψευδές αίσθημα περιστροφής με αστάθεια και ναυτία.
Μήπως το παιδί σας τελευταία όλο ρωτάει «τι» και «τι», θέλει πιο δυνατά την τηλεόραση ή νομίζετε ότι δεν σας δίνει σημασία; Μήπως αυτό το παρατηρήσατε μετά από κάποια επεισόδια οξείας ωτίτιδας ή επιμέ...
"Πολύ" , μια λέξη, μπορεί να αλλάξει πολλά. Κατά πολύ. «Σ’ αγαπώ» ή «Σ’ αγαπώ πολύ;»«Πετυχαίνω» ή «Πετυχαίνω πολύ;»«Μελετάω» ή «Μελετάω πολύ;»
Εσείς ρωτήσατε εμάς, εμείς τους ειδικούς και σας απαντάμε ρίχνοντας φως στο μυστήριο φαινόμενο των αλλεργιών. Έχετε πιθανότητες να μειώσετε κατά πολύ τα συμπτώματα, αλλά και να ξεμείνετε από... απορίε...