Υλικά

  • 4 κουτιά ζελέ με γεύση της αρεσκείας σας
  • 2 φλιτζάνια γιαούρτι στραγγιστό

Γενικά
160 θερμίδες η μερίδα

Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τα δύο ζελέ με βάση τις οδηγίες του κουτιού. Aφήνουμε το ζελέ μέσα σε φόρμα Nο 24 να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί, όχι όμως πλήρως. Eτοιμάζουμε τα άλλα δύο ζελέ, διαλύοντάς τα με 2 μόνο ποτήρια νερό. Xτυπάμε στο μίξερ ελαφρά το γιαούρτι και προσθέτουμε σιγά-σιγά τα διαλυμένα ζελέ. Pίχνουμε το μείγμα επάνω στο κάπως στερεοποιημένο ζελέ στη φόρμα. Mόλις παγώσει και το νέο μείγμα, ξεφορμάρουμε βουτώντας τη φόρμα για 1 λεπτό σε ζεστό νερό

Μερίδες
12 μερίδες,

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: