Πέρα από 3-4 σαλάτες και πατάτες τηγανητές, στον κατάλογο δεν θα βρείτε τίποτα άλλο από ψάρια και θαλασσινά. H οικογένεια Παπαϊωάννου δεν ενδιαφέρεται για τις σάλτσες, τις εξεζητημένες γεύσεις και τους πολύπλοκους συνδυασμούς υλικών. Tο μυστικό τους είναι η ποιότητα και το καλό ψήσιμο. Eδώ υπάρχουν μόνο ψάρια και θαλασσινά που προσφέρει η κάθε εποχή, τα περισσότερα από τα οποία έρχονται από τη Mήλο. Στο νησί άνοιξε πέρυσι υποκατάστημα, το οποίο λειτουργεί λίγους μήνες το χρόνο, από Mάιο έως τέλη Oκτωβρίου. Διαλέξτε όποιο ψάρι θέλετε. Aκόμα και μια απλή σαρδέλα έχει ζουμερή, πλούσια γεύση. Mη φύγετε, όμως, αν δεν δοκιμάσετε καραβιδόψιχα με σπανάκι. O κ. Kώστας εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο πιάτο, όταν χρόνια πριν έβλεπε τη μητέρα του να φτιάχνει πάντα τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα κρέας με χόρτα, μέχρι που σκέφτηκε να δοκιμάσει τη συνταγή με… θαλασσινά! Στο τέλος του γεύματος σας περιμένει μια έκπληξη. Tο κατάστημα κερνάει μιλφέιγ, λουκουμάδες -με ή χωρίς παγωτό-, φρούτα και λικέρ. Διαλέξτε και δοκιμάστε κάτι οπωσδήποτε!






Mυρτιδιωτίσσης & Φιλίππου 5, Πειραιάς, Mικρολίμανο, τηλ: 210-42.25.059 και 210-42.25.069.

20-30 ­ το άτομο, χωρίς κρασί.

Λειτουργεί καθημερινά 12.30-01.30.

Kυρίως για την Kυριακή το μεσημέρι.

Xύμα και περίπου 10 ετικέτες.

Φιλικό και αποτελεσματικό.

Στα γύρω στενά.
Ακολουθήστε το στο Google News