To «Oceania Spa» συνδυάζει πολυτέλεια, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό! Βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, μισή μόλις ώρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, και εκτείνεται δίπλα στη θάλασσα σε μια καταπράσινη έκταση γεμάτη από ελιές και κυπαρίσσια. Τι άλλο πρέπει να διαθέτει ένα Spa για να αποτελέσει προορισμό; Εμείς, πάντως, το επισκεφτήκαμε, μας άρεσε και σας το προτείνουμε!









Το «Oceania Spa» ανήκει στο πέντε αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο «Oceania Club». Η αρχιτέκτονας Νίκη Ανδρεάδη, ακολουθώντας για το σχεδιασμό του την ίδια «συνταγή» με την οποία σχεδίασε τα Spa του «Sani Resort», διαμόρφωσε ένα χώρο εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα λειτουργικό, φιλικό και προσιτό στον επισκέπτη. Το «Oceania Spa» είναι ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον, με φυσικά υλικά, γήινα χρώματα και μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που επιτρέπουν να εισέρχεται άπλετο φως και να αναδεικνύεται από το εσωτερικό η θέα προς το Αιγαίο ή προς το πράσινο. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το σωστό φωτισμό, τα αναμμένα κεριά και τα αιθέρια έλαια που καίνε, σου δημιουργούν μια μυστικιστική ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας. Το άψογο όμως περιβάλλον συμπληρώνεται από την τεχνογνωσία δύο πολύ γνωστών εταιρειών. Η διάσημη γαλλική εταιρεία «Anne Semonin» συνδυάζει μείγματα από αιθέρια αρωματικά έλαια, ιχνοστοιχεία και θαλάσσια εκχυλίσματα και προσφέρει θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που είναι προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Παράλληλα, η διεθνώς γνωστή ελληνική εταιρεία «Apivita», με μεγάλη πείρα στα φυσικά καλλυντικά και στην αρωματοθεραπεία, χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια και αποστάγματα, κυρίως από σταφύλι, θυμάρι, δεντρολίβανο, κέδρο και ελιά, που έχουν αναγνωρισμένη αντιρυτιδική, συσφιγκτική και αντιγηραντική δράση. Τα μείγματα διαμορφώνονται κάθε φορά ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του επισκέπτη.





Μπορείτε να ξεκινήσετε με ελαφριά άσκηση στο γυμναστήριο και στη συνέχεια να χαλαρώσετε στα υδρομασάζ της πισίνας με θέα τη θάλασσα. Μετά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποια θεραπεία προσώπου ή σώματος. Εμείς ξεχωρίσαμε την , μια εξαιρετική θεραπεία αποτοξίνωσης με ελιά και πράσινο άργιλο, και την , θεραπεία αντιγήρανσης με βιολογική ελιά και ντομάτα. Επιλέξαμε όμως και την καταπραϋντική θεραπεία για μετά τον ήλιο από την, που ειδικά αυτή την εποχή είναι σωτήρια για το δέρμα.







To «Oceania Spa» βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Oceania Club», στον Ελαιώνα Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: και στο site:

Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με διάφορα είδη υδρομασάζ, thermal suite που περιλαμβάνει χαμάμ, σάουνα και υδροβροχές, γυμναστήριο, αίθουσα χαλάρωσης, κομμωτήριο, φροντίδες αισθητικής άκρων, θεραπείες και μασάζ προσώπου και σώματος από φυσικά καλλυντικά και συνταγές που παρασκευάζονται μπροστά στον επισκέπτη ανάλογα με τις ανάγκες του.

Καθημερινά από 10.00 έως 20.00. Το γυμναστήριο λειτουργεί από 08.00 έως 20.00

Αν διαμένετε στο ξενοδοχείο, μπορείτε να επισκεφτείτε τους χώρους της πισίνας, του χαμάμ και της σάουνας δωρεάν. Για τις θεραπείες χρεώνεστε επιπλέον. Αν θέλετε να επισκεφθείτε το Spa ως εξωτερικός επισκέπτης, αρκεί να τηλεφωνήσετε και να κλείσετε ραντεβού για κάποια θεραπεία προσώπου ή σώματος, οπότε η είσοδος και η χρήση των χώρων του Spa είναι δωρεάν. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως οι θεραπείες προσώπου ξεκινούν από 25­ (π.χ. καθαρισμός και αποτοξίνωση προσώπου με άργιλο Apivita) και του σώματος επίσης από 25­ (π.χ. μασάζ αυχένα-πλάτης Αpivita).