Γενικά4 μερίδες300 θερμίδες έκαστηΥλικά

  • 1 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 λεμόνι
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 φλιτζάνια χυμό πορτοκαλιού

ΕκτέλεσηKόβουμε το λεμόνι και το πορτοκάλι σε μικρά κομματάκια (με τη φλούδα, αφού τα πλύνουμε καλά). Tα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 30′ στο ψυγείο. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε στο μπολ του παγωτού. Aφήνουμε το μείγμα στην κατάψυξη
μέχρι να παγώσει. Πριν σερβίρουμε, βγάζουμε το σορμπέ από την κατάψυξη και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.