Ποια είναι τα απλά βήματα ομορφιάς που θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αναστολές σας;
● Αποκαλύψτε τη λάμψη της επιδερμίδας σας χρησιμοποιώντας 1-2 φορές την εβδομάδα ένα προϊόν scrub για το σώμα. H απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, την κάνει βελούδινα απαλή, της δίνει ομοιόμορφη όψη και την αναζωογονεί.
● Εάν νιώθετε την επιδερμίδα σας ξηρή και τραχιά, τότε σίγουρα «διψάει» για ενυδάτωση. Επιλέξτε ένα δροσερό, ενυδατικό γαλάκτωμα και χρησιμοποιήστε το καθημερινά μετά το ντους.
● Η σφικτή, τονωμένη επιδερμίδα είναι σίγουρα επιθυμία κάθε γυναίκας. Το καθημερινό μασάζ στις προβληματικές περιοχές, όπως στομάχι ή μπράτσα, τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βοηθά στην καλύτερη όψη της σιλουέτας.
● Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να ξεκινήσετε μια φροντίδα κατά της κυτταρίτιδας. Διαλέξτε μια αγωγή με ενισχυμένη δράση και χρησιμοποιήστε την τοπικά μετά το ντους κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ, με φορά από κάτω προς τα πάνω, για να βοηθήσετε στην καλύτερη απορρόφηση της κρέμας και στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας της περιοχής.



Αν έχετε ερεθισμούς από το ξύρισμα Συνήθως η περιοχή του μπικίνι ερεθίζεται εύκολα και εμφανίζει κοκκινίλες και μικρά σπυράκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καταπραϋντική κρέμα προσώπου στο σημείο αυτό ή μια κρέμα προσώπου που καταπολεμά τις ατέλειες (αν περιέχει σαλικυλικό οξύ, θα δείτε πιο γρήγορα αποτέλεσμα). Μην τις χρησιμοποιείτε όμως αμέσως μετά την αποτρίχωση, διότι υπάρχει περίπτωση να ερεθιστείτε περισσότερο!