Μερίδεςγια 4 άτομαΥλικά

  • 2 αβοκάντο
  • 100 γρ. μανούρι
  • 15 φράουλες
  • 1 αντίδι
  • Φύλλα λουίζας
  • 2 κρεμμύδια φρέσκα
  • Λίγο μαϊντανό
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά μπαλσάμικο λευκό
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕκτέλεσηΚαθαρίζετε τα αβοκάντο και τα τεμαχίζετε σε 8 κομμάτια το καθένα. Κόβετε το μανούρι, το αντίδι και τις φράουλες σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβετε τα φύλλα λουίζας και το φρέσκο κρεμμύδι. Στη συνέχεια, πολτοποιείτε στο μπλέντερ τις μισές φράουλες και τις σουρώνετε για να πάρετε το χυμό τους. Σε μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το αντίδι, το κρεμμυδάκι, το μαϊντανό, το αβοκάντο και τις υπόλοιπες φράουλες, μαζί με λίγο ελαιόλαδο, μπαλσάμικο και το χυμό από τις φράουλες. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, τοποθετώντας από πάνω το μανούρι.