Τι ωραία που θα ήταν, όταν σηκωνόμασταν το πρωί από το κρεβάτι, να μοιάζαμε σαν τις γυναίκες που βλέπουμε στις διαφημίσεις και στις ρομαντικές ταινίες του κινηματογράφου! Ωραίες, βαμμένες, ατσαλάκωτες, με χτενισμένο το μαλλί και διάθεση να «αδράξουν την ημέρα».

Στην πραγματικότητα, όταν χτυπά το ξυπνητήρι στις επτά παρά τέταρτο, εγώ έχω τη διάθεση να γυρίσω πλευρό, έστω κι αν είμαι πρωινός τύπος. Και φαντάζομαι ότι μπορεί και εσείς το ίδιο να νιώθετε. Παρ’ όλα αυτά, όταν ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, δεν είναι λόγος βγαίνοντας από το σπίτι να δείχνουμε σαν να έχουμε σηκωθεί μόλις από το κρεβάτι. Εκτός αν είσαστε κάτω από 18 χρόνων. Ποια, όμως, έχει το κέφι ή την όρεξη να καλλωπίζεται πρωί-πρωί; Με την τσίμπλα στο μάτι να προσπαθεί να βάψει τα μάτια της; Ή το χρόνο να καθαρίζει το πρόσωπό της, να τονώνει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα της με ορούς και κρέμες;

Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα στο να δείχνουμε φυσικές υπακούοντας στους νόμους της φύσης από το να είμαστε περιποιημένες ακολουθώντας μερικούς κανόνες. Μέσα από την εμφάνισή μας, συνειδητά ή όχι, αποκαλύπτεται ο τρόπος που θέλουμε να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας. Και δεν εννοώ να αρχίσετε τα μπότοξ και τις αισθητικές επεμβάσεις. Απλώς, πολύ εύκολα, δίνοντας σημασία σε ορισμένες φροντίδες και ανακαλύπτοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστή.

Αλήθεια, σκεφτήκατε ποια είναι τα δικά σας; Αν ναι, μη διστάσετε να τα τονίσετε. Θυμηθείτε, όταν δείχνουμε στα καλύτερά μας, αισθανόμαστε και καλύτερα!