Σειρά πρωτοποριακών εσωρούχων που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα δημιούργησε η βρετανική αλυσίδα καταστημάτων «John Lewis».

Πρόκειται για το SCALA’S «Bio-Fir Anti-Cellulite», το οποίο διατίθεται σε δύο τύπους και εκ πρώτης όψεως θυμίζει βερμούδα αδυνατίσματος.

Το ειδικό ύφασμα με μικροκρυστάλλους από το οποίο είναι φτιαγμένο εκπέμπει υπέρυθρες ακτίνες με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στις «προβληματικές» περιοχές. Αυτό, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, βοηθά στη μείωση του συσσωρευμένου λίπους και των τοξινών που ευθύνονται για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Έρευνα έδειξε, μάλιστα, ότι το 82% των γυναικών που φορούν καθημερινά το εσώρουχο SCALA’S για περίπου ένα μήνα, εμφάνισαν σημαντική μείωση σε κυτταρίτιδα και πόντους στην περιοχή των γοφών, της κοιλιάς και της μέσης.

«Περίπου το 80-90% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα σε κάποιο σημείο του σώματός τους και για αυτό υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε κρέμες και λοσιόν στη συγκεκριμένη κατηγορία», αναφέρει η καταναλώτρια κ. Χέλεν Σπένσερ.

«Τα περισσότερα προϊόντα υπόσχονται τα αποτελέσματα που επιθυμούν να δουν οι γυναίκες, χωρίς παρ’ όλα αυτά να αποδεικνύεται κάτι τέτοιο μέσα από τεστ και ελέγχους», εξηγεί. «Εκεί είναι που ξεχωρίζει το SCALA’S, γιατί κάνει ακριβώς αυτό που γράφει πάνω στη συσκευασία του», λέει ικανοποιημένη η κ. Σπένσερ.

Πριν από λίγο καιρό στην αγορά της Βρετανίας, έκανε την εμφάνισή της και μια «θαυματουργή» κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, η οποία υπόσχεται την απαλλαγή από την όψη του φλοιού πορτοκαλιού μέσα σε μόλις 9 λεπτά!

Η Adonia LegTone όπως ονομάζεται, είναι η πρώτη κρέμα η οποία χρησιμοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών βλαστοκυττάρων για την αποτελεσματική οξυγόνωση των κυττάρων.

Διαβάστε ακόμη:
Φυσική δράση κατά της κυτταρίτιδας
http://www.vita.gr/html/ent/034/ent.9034.asp

Μάχη κατά της κυτταρίτιδας. Το σώμα που ονειρευόμαστε
http://www.vita.gr/html/ent/514/ent.5514.asp

Το α και το ω στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας
http://www.vita.gr/html/ent/352/ent.1352.asp

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: