Υλικά
- (Για 4 άτομα)
- 4 σαργοί
- 3 λεμόνια
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- Ρίγανη
- Δεντρολίβανο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Λαδώνετε ελαφρά το ψάρι και το πασπαλίζετε με ρίγανη, δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Λαδώνετε τη σχάρα και ψήνετε τους σαργούς σε χαμηλή φωτιά 8-10΄ από κάθε πλευρά. Σερβίρετε με λεμόνια κομμένα στη μέση.
Σύσταση
- Βιταμίνες:Β12, C, D, E
- Νιασίνη
- Φώσφορο
- Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας