Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 4 σαργοί
  • 3 λεμόνια
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Ρίγανη
  • Δεντρολίβανο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
Λαδώνετε ελαφρά το ψάρι και το πασπαλίζετε με ρίγανη, δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Λαδώνετε τη σχάρα και ψήνετε τους σαργούς σε χαμηλή φωτιά 8-10΄ από κάθε πλευρά. Σερβίρετε με λεμόνια κομμένα στη μέση.

Σύσταση

  • Βιταμίνες:Β12, C, D, E
  • Νιασίνη
  • Φώσφορο
  • Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας
Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: