Υλικά
- (Για 4 άτομα)
- 4 τσιπούρες
- 4 κολοκυθάκια
- 8 ντοματίνια
- 4 καρότα
- 4 κρεμμυδάκια
- 40 ml ελαιόλαδο
- 300 ml ζωμό ψαριού
- Αλάτι
- Πιπέρι
Γενικά
350 θερμίδες η μερίδα
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα ψάρια και τα μαρινάρετε με αλάτι, πιπέρι και 30 ml ελαιόλαδο. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C, τυλίγετε το κάθε ψάρι σε λαδόκολλα και το ψήνετε για 20΄. Κόβετε τα λαχανικά, τα σοτάρετε ελαφρά σε μια κατσαρόλα με το υπόλοιπο λάδι και προσθέτετε το ζωμό ψαριού. Μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 8-10΄ και όταν το φαγητό ετοιμαστεί, το σερβίρετε με τα ψάρια.
Σύσταση
- Βιταμίνες: Α, του συμπλέγματος Β, C, D, Ε
- Πρωτεΐνες
- Ασβέστιο
- Φώσφορο
- Νιασίνη
- Κάλιο
- Μαγνήσιο
- Σίδηρο
- Ψευδάργυρο
- Ινουλίνη
- Φυλλικό οξύ
- Β-καροτένια