Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 4 τσιπούρες
  • 4 κολοκυθάκια
  • 8 ντοματίνια
  • 4 καρότα
  • 4 κρεμμυδάκια
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 300 ml ζωμό ψαριού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Γενικά
350 θερμίδες η μερίδα

Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα ψάρια και τα μαρινάρετε με αλάτι, πιπέρι και 30 ml ελαιόλαδο. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C, τυλίγετε το κάθε ψάρι σε λαδόκολλα και το ψήνετε για 20΄. Κόβετε τα λαχανικά, τα σοτάρετε ελαφρά σε μια κατσαρόλα με το υπόλοιπο λάδι και προσθέτετε το ζωμό ψαριού. Μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 8-10΄ και όταν το φαγητό ετοιμαστεί, το σερβίρετε με τα ψάρια.

Σύσταση

  • Βιταμίνες: Α, του συμπλέγματος Β, C, D, Ε
  • Πρωτεΐνες
  • Ασβέστιο
  • Φώσφορο
  • Νιασίνη
  • Κάλιο
  • Μαγνήσιο
  • Σίδηρο
  • Ψευδάργυρο
  • Ινουλίνη
  • Φυλλικό οξύ
  • Β-καροτένια