Γενικά375 θερμίδες η μερίδαΥλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 1 στήθος γαλοπούλας
  • 12 κομμάτια ντομάτα λιαστή
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 2 ματσάκια ρόκα
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕκτέλεσηΚαθαρίζετε το στήθος γαλοπούλας, το «ανοίγετε» κατά μήκος και το γεμίζετε με τη λιαστή ντομάτα και το ανθότυρο. Το βάζετε σε δίχτυ και το βράζετε σε κατσαρόλα για 10-12΄ στους 80° C. Έπειτα, αφαιρείτε το δίχτυ, το κόβετε σε φέτες και το σερβίρετε με τη ρόκα, που έχετε πασπαλίσει με αλάτι, πιπέρι και έχετε περιχύσει με το ελαιόλαδο. Σύσταση

  • Βιταμίνες: Του συμπλέγματος Β
  • Κάλιο
  • Ψευδάργυρο
  • Σελήνιο
  • Ασβέστιο
  • Σίδηρο