Γενικά375 θερμίδες η μερίδαΥλικά
- (Για 4 άτομα)
- 1 στήθος γαλοπούλας
- 12 κομμάτια ντομάτα λιαστή
- 200 γρ. ανθότυρο
- 2 ματσάκια ρόκα
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕκτέλεσηΚαθαρίζετε το στήθος γαλοπούλας, το «ανοίγετε» κατά μήκος και το γεμίζετε με τη λιαστή ντομάτα και το ανθότυρο. Το βάζετε σε δίχτυ και το βράζετε σε κατσαρόλα για 10-12΄ στους 80° C. Έπειτα, αφαιρείτε το δίχτυ, το κόβετε σε φέτες και το σερβίρετε με τη ρόκα, που έχετε πασπαλίσει με αλάτι, πιπέρι και έχετε περιχύσει με το ελαιόλαδο. Σύσταση
- Βιταμίνες: Του συμπλέγματος Β
- Κάλιο
- Ψευδάργυρο
- Σελήνιο
- Ασβέστιο
- Σίδηρο