Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 4 πράσινες σαλάτες
  • 2 πράσινες λόλες
  • 2 κόκκινες λόλες
  • Λίγα φύλλα αντιδιού
  • 16 φέτες προσούτο
  • 8 αποξηραμένα ροδάκινα
  • 150 γρ. μοτσαρέλα
  • 40 γρ. μέλι
  • Λευκό ξίδι
  • 6 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Δυόσμο

ΕκτέλεσηΠλένετε τα σαλατικά, τα κόβετε και τα βάζετε σε ένα μπολ μαζί με το προσούτο, τα ροδάκινα ψιλοκομμένα και τη μοτσαρέλα κομμένη σε μικρούς κύβους. Χτυπάτε το μέλι, το ξίδι, το λάδι και το δυόσμο, μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο, περιχύνετε με αυτό τη σαλάτα και σερβίρετε. Σύσταση

  • Βιταμίνες: Α, του συμπλέγματος Β, Κ
  • Ασβέστιο
  • Φώσφορο
  • Ψευδάργυρο
  • Μαγνήσιο
  • Κάλιο
  • B-καροτένιο
Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: