Υλικά

  • 6 μπαρμπούνια
  • 1 κουταλιά θυμάρι
  • 1 κουταλιά δυόσμο
  • 1 κουταλιά κόλιαντρο
  • 1 κουταλιά μαντζουράνα
  • 1 κουταλιά μαϊντανό
  • 1 κουταλιά δεντρολίβανο
  • 6 κουταλάκια ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές ξίδι λευκό
  • Πιπέρι

ΕκτέλεσηΧρόνος προετοιμασίας: 15΄

Χρόνος μαγειρέματος: 10΄

Βαθμός ευκολίας: Mέτρια

Προϊόν που χρησιμοποιήσαμε: Ξίδι ΤΟΠ Λευκό

*Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια.

*Ανακατεύουμε τα βότανα με το λάδι, το ξίδι και το πιπέρι και γεμίζουμε με το μείγμα την κοιλιά των ψαριών.

*Ψήνουμε τα μπαρμπούνια στο γκριλ για 4-5΄ από κάθε πλευρά και τα σερβίρουμε ζεστά.

Μερίδες2 μερίδες