Υλικά
- 6 μπαρμπούνια
- 1 κουταλιά θυμάρι
- 1 κουταλιά δυόσμο
- 1 κουταλιά κόλιαντρο
- 1 κουταλιά μαντζουράνα
- 1 κουταλιά μαϊντανό
- 1 κουταλιά δεντρολίβανο
- 6 κουταλάκια ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές ξίδι λευκό
- Πιπέρι
ΕκτέλεσηΧρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος μαγειρέματος: 10΄
Βαθμός ευκολίας: Mέτρια
Προϊόν που χρησιμοποιήσαμε: Ξίδι ΤΟΠ Λευκό
*Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια.
*Ανακατεύουμε τα βότανα με το λάδι, το ξίδι και το πιπέρι και γεμίζουμε με το μείγμα την κοιλιά των ψαριών.
*Ψήνουμε τα μπαρμπούνια στο γκριλ για 4-5΄ από κάθε πλευρά και τα σερβίρουμε ζεστά.
Μερίδες2 μερίδες