Υλικά
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 κίτρινες πιπεριές
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
- 4 ντοματίνια
- 6 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές μπαλσάμικο ΤΟΠ
- 1 κουταλάκι κόλιαντρο
Εκτέλεση
Χρόνος προετοιμασίας: 20΄
Χρόνος μαγειρέματος: 15΄
Βαθμός ευκολίας: μέτρια
Προϊόν που χρησιμοποιήσαμε: Ξίδι ΤΟΠ Βαλσάμικο
*Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τους σπόρους και τις κόβουμε σε λωρίδες.
*Τρίβουμε τα κρεμμύδια.
*Πολτοποιούμε τις ντομάτες.
*Κόβουμε τα ντοματίνια σε ροδέλες.
*Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τηγανίζουμε τις πιπεριές.
*Τις σβήνουμε με το βαλσάμικο ΤΟΠ.
*Προσθέτουμε την πολτοποιημένη ντομάτα και 1 φλιτζάνι νερό.
*Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να σωθεί το νερό και πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα ντοματίνια και το κόλιαντρο.
Μερίδες
για 4 μερίδες