Υλικά

  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 κίτρινες πιπεριές
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 4 ντοματίνια
  • 6 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές μπαλσάμικο ΤΟΠ
  • 1 κουταλάκι κόλιαντρο

Εκτέλεση
Χρόνος προετοιμασίας: 20΄

Χρόνος μαγειρέματος: 15΄

Βαθμός ευκολίας: μέτρια

Προϊόν που χρησιμοποιήσαμε: Ξίδι ΤΟΠ Βαλσάμικο

*Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τους σπόρους και τις κόβουμε σε λωρίδες.

*Τρίβουμε τα κρεμμύδια.

*Πολτοποιούμε τις ντομάτες.

*Κόβουμε τα ντοματίνια σε ροδέλες.

*Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τηγανίζουμε τις πιπεριές.

*Τις σβήνουμε με το βαλσάμικο ΤΟΠ.

*Προσθέτουμε την πολτοποιημένη ντομάτα και 1 φλιτζάνι νερό.

*Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να σωθεί το νερό και πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα ντοματίνια και το κόλιαντρο.

Μερίδες
για 4 μερίδες