Τα προϊόντα ΤΟΠ έχουν μια ιστορία ποιότητας που ξεκινάει από το 1935 στον Πειραιά και φτάνει έως σήμερα, με διάφορους τύπους ξιδιού που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή σας διατροφή.

Η οικογένεια Λίζα, γνωστή από το 1885 στη Σμύρνη για τη μεγάλη της παράδοση στην ποτοποιία, ήταν εκείνη που δημιούργησε το πρώτο Ξίδι ΤΟΠ και καθιέρωσε τις αξίες παραγωγής όλων των προϊόντων ΤΟΠ που ακολούθησαν. Αξίες που σχετίζονται με την πίστη στην ποιότητα, την αγάπη στην καινοτομία και την υπευθυνότητα απέναντι στους έλληνες καταναλωτές.

Από το 1990 μέχρι σήμερα, η εταιρεία «Pernod Ricard» και οι άνθρωποί της φροντίζουν να διατηρούν αναλλοίωτες όλες αυτές τις αξίες και εργάζονται με μεράκι για την επιλογή εξαιρετικών πρώτων υλών, συνδυάζοντας με επιτυχία όλη αυτή την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές.

Ξίδι από κόκκινο ή λευκό κρασί, από μήλα ή με εστραγκόν, ξίδι βαλσάμικο… Όποια κι αν είναι η προτίμησή σας, είναι σίγουρο πως ένα προϊόν ΤΟΠ θα απογειώσει γευστικά και το πιο απαιτητικό πιάτο!