Καλημέρα, εδώ και 1 μήνα αισθάνομαι πόνο στο στέρνο. Στην αριστερή μεριά και νοιώθω κατά διαστήματα το χτύπο της καρδιάς μου πιο έντονο. Πήγα στο νοσοκομείο μου έκαναν 2 φορές καρδιογράφημα και είπαν ότι είναι καλό. Η πίεσή μου είναι στο 10,5 με 6 και οι παλμοί μου στους 90 περίπου. Έκανα ακτίνα και είπαν ότι το μέγεθος είναι φυσιολογικό και οι εξετάσεις αίματος πάρα πολύ καλές (χοληστερίνη κλπ.) πήγα έκανα και μαγνητική μήπως υπάρχει κάποια κήλη αλλά είπαν ότι υπάρχει κάποια πολύ μικρή στον αυχένα κοντά. Έκανα και φυσιοθεραπεία αλλά πάλι τα ίδια. Έχω αυτές τις ενοχλήσεις. Τι μπορώ να κάνω γιατί αυτός ο πόνος έχει γίνει τόσο ενοχλητικός που με αγχώνει ακόμα πιο πολύ.
ευχαριστώ πολύ. με εκτίμηση Ελένη
Ξέχασα να σας πω ότι είμαι 29 ετών και καπνίζω 10 τσιγάρα περίπου την ημέρα και πίνω 1 με 2 καφέδες. Τον τελευταίο χρόνο έχεσα με διατροφολόγο κιλά, ήμουν 99 και είμαι 78.

Έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρείτε πλέον τον εαυτό σας με εξετάσεις από την στιγμή που εξεταστήκατε από 2 γιατρούς. Τα άτυπα θωρακικά ενοχλήματα μη ειδικού τύπου όταν διερευνηθούν βεβαίως και αποκλειστεί ενεργή νόσος πολλές φορές οφείλονται στο στρες.