Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μετά από αύξηση στήθους θα μπορώ να ταξιδεύω με αεροπλάνο γιατί έχω ακούσει ότι δεν κάνει.
Βάνα

Μια εβδομάδα μετά την αυξητική στήθους μπορείτε να κάνετε όσα ταξίδια επιθυμείτε! Είναι μύθος ότι οι σιλικόνες μπορεί να «σκάσουν». Παλιότερα υπήρχε ο θεωρητικός κίνδυνος όσον αφορά τα ενθέματα με φυσιολογικό ορό, ότι μπορεί να υπήρχε φυσαλίδα μέσα στην σιλικόνη η οποία σε περίπτωση αποσυμπίεσης θα διαστελλόταν προκαλώντας ζημιά στην σιλικόνη. Οι σύγχρονες τεχνικές με τα ενθέματα σιλικόνης σε μορφή gel δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα στις πτήσεις.

Δείτε επίσης: