Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου), νέα αποτελέσματα από έρευνα μεγάλης εταιρείας προφυλακτικών αποκαλύπτουν ότι το 78% των Ελληνίδων (8 στις 10) θεωρούν ότι η συναισθηματική πλευρά της σεξουαλικής δραστηριότητας (το αίσθημα αγάπης, σεβασμού και εγγύτητας) είναι πολύ σημαντική, ενώ μόλις το 56% των Ελλήνων υποστηρίζει το ίδιο.

Επιπλέον, το 94% των Ελληνίδων συμφωνούν ότι το σεξ τις φέρνει συναισθηματικά πιο κοντά στους συντρόφους τους. Αποδεικνύεται, επίσης, ότι και οι Έλληνες γίνονται πιο ευαίσθητοι κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς 84% των Ελληνίδων δηλώνουν ότι αισθάνονται αγάπη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πετυχαίνουν επίσης να κάνουν τους συντρόφους τους ευτυχισμένους, με 76% των ανδρών και 86% των γυναικών να δηλώνουν ότι οι σύντροφοί τους είναι πολύ καλοί στο να τους χαρίζουν σεξουαλική απόλαυση.

Περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα που διενεργήθηκε ηλεκτρονικά, αλλά και με προσωπικές συνεντεύξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: