Καλημέρα, είμαι 46 ετών και έχω ζάχαρο τύπου 2, πριν 2 χρόνια έκανα σπινθηρογράφημα με τεστ κοπώσεως χωρίς πρόβλημα στο τεστ αλλά μου βρήκαν ευρήματα συμβατά με αναστρέψιμη ισχαιμία του κατώτερου τοιχώματος της αριστεράς κοιλιάς. Τώρα έκανα νέο και πέρασα πάλι το τεστ όλο χωρίς πρόβλημα. Έχω χάσει και 40 κιλά, τώρα είμαι 85 αλλά μου βρήκαν ευρήματα με πιθανή ισχαιμία κατωτέρου / κατώτερου πλάγιου. Το ερώτημά μου είναι με αυτές τις εξετάσεις μπορώ να πάρω το cialis τον 5mg ή θα έχω πρόβλημα;
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας
Μάνος

Με φυσιολογική καρδιά δεν υπάρχει αντένδειξη στο να παίρνουμε το συγκεκριμένο φάρμακο. Αυτό βέβαια βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την γνωμάτευση του προσωπικού σας γιατρού, ότι τα ευρήματα του σπινθηρογραφήματος δεν οφείλονται σε στεφανιαία νόσο, αλλά πιθανόν στο βάρος. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις μπορείτε να κάνετε χρήση παρόμοιων σκευασμάτων αλλά όχι κατάχρηση.

Δείτε επίσης: