Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Οι νικητές όλων των κληρώσεων μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους μέχρι τις 14/12.


To Vita.gr και η POSTCREDIT σας πηγαίνουν σινεμά στα Village Cinemas.


Κάθε δύο εβδομάδες 25 τυχεροί θα κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για να δουν την αγαπημένη τους ταινία.


H POSTCREDIT μέλος του Hellenic PostBank Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου διαχειρίζεται και εκδίδει πιστωτικές κάρτες και χρηματοδοτικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις, απλά και γρήγορα.


Κάθε Πέμπτη, που είναι η ημέρα της πρεμιέρας των νέων ταινιών, αγοράζοντας ένα εισιτήριο με τις κάρτες Postcredit Visa και MasterCard παίρνεις άλλο ένα δώρο.


Ένα συν ένα (1+1) δώρο κάθε Πέμπτη στα Village Cinemas μόνο με τις κάρτες POSTCREDIT!


Επειδή σήμερα, περισσότερο από ποτέ έχουμε την ανάγκη να διασκεδάσουμε η POSTCREDIT προσφέρει σε 25 τυχερούς από δύο εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες στα Village Cinemas.


Τα εισιτήρια ισχύουν για οποιαδήποτε προβολή mainstream αίθουσας σε όλα τα Village Cinemas, έως και την λήξη τους 31/12/2012. Τα εισιτήρια δεν ισχύουν για τις αίθουσες Gold Class, Comfort καθώς και για τις 3D προβολές.


Και ο τέταρτος διαγωνισμός έληξε! Οι 25 τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για τα village cinemas είναι οι:


Mary Andreadaki, ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΥΡΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΑΪΝΙΩΤΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΑΚΟΣ, ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΣΚΕΥΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΛΕΤΣΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ερσοελα τσακα, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΙΚΟΣ, Πέπη Λαγκαδινου, Μυρσίνη Παδιατέλη, ΕΛΕΝΗ ΚΟΤΖΙΑ ΣΟΦΑΝΤΖΗ, αίρη Σιδηροπούλου, Χριστίνα Γιώτη, , Tάσος Τουλούπης, ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗ, Ελένη Δαγδηβερένη, ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΤΖΑΚΟΥ, ΑΡΓΥΡΩ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΕΝΤΗΣ, φελισια τοσκα


Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του Vita, Μιχαλακοπούλου 80, καθημερινές, 11:00 – 15:00.

Η παραλαβή των εισιτηρίων από τα γραφεία του Vita θα γίνεται μέχρι και τις 14/12/2012.



Η παραλαβή των προσκλήσεων γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας (οπότε το όνομα που θα αναγράφεται στο e-mail σας πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που αναγράφεται στην αστυνομική σας ταυτότητα).