Όποιος υποστηρίζει ότι μια δραστηριότητα είναι καλύτερη από το σεξ, μάλλον ανήκει στη μειοψηφία, σύμφωνα με νέα έρευνα που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η δραστηριότητα που απολαμβάνουμε περισσότερο από κάθε άποψη είναι το σεξ.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Canterbury στη Νέα Ζηλανδία διεξήγαγαν μέσω μηνυμάτων στο κινητό μια έρευνα με σκοπό να αναδειχθούν οι πιο απολαυστικές δραστηριότητες όσον αφορά την ευχαρίστηση που προσφέρουν, το νόημά του, καθώς και το βαθμό συμμετοχής.

Την πρώτη θέση και στις τρεις κατηγορίες κατέλαβε η σεξουαλική δραστηριότητα. Η κατανάλωση αλκοόλ και τα πάρτι ήταν δεύτερα σε ότι αφορά την ευχαρίστηση, αλλά δέκατα σε ότι αφορά το νόημα των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων. Η χρήση του facebook κατέλαβε τις πιο χαμηλές θέσεις στην αξιολόγηση σε ότι αφορά το νόημα της δραστηριότητας.

Εν κατακλείδι οι δραστηριότητες που μας κάνουν ευτυχισμένους είναι με τη σειρά, το σεξ, η κατανάλωση αλκοόλ, ο εθελοντισμός, ο διαλογισμός και η ενασχόληση με τη θρησκεία, η φροντίδα για τα παιδιά, η μουσική, οι κοινωνικές επαφές, τα χόμπι, τα ψώνια και τα παιχνίδια.

Οι δραστηριότητες που πήραν την χειρότερη βαθμολογία είναι η ανάρρωση από μια ασθένεια, το facebook, οι δουλειές του νοικοκυριού, το διάβασμα, η αποστολή sms, η παρακολούθηση ομιλιών, η πληρωμένη εργασία, η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, η δουλειά στον υπολογιστή και το πλύσιμο.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: