Κάθε σετ αποτελείται την απαλή κρέμα καθαρισμού Renewing Cleansing Cream (60ml), την αναζωογονητική λοσιόν Hydrating Toner (15ml), τον ορό Age-Diffusing Serum (10ml) και την πλούσια ενυδατική κρέμα νύχτας Age-Balancing Night Cream (18ml).Dr. Murad Says: Πώς θα επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη στο πρόσωπό σας


*Πλένετε το πρόσωπό σας πρωί και βράδυ με μία απαλή κρέμα καθαρισμού που ξεπλένεται με νερό, όπως η Renewing Cleansing Cream. Η ιδιότητά της –εκτός από τον καθαρισμό- είναι να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας.


Τρόπος χρήσης: Απλώνετε απαλά μικρή ποσότητα του προϊόντος, σε πρόσωπο και λαιμό, και ξεπλένετε με χλιαρό νερό.


*Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με μια τονωτική λοσιόν, όπως η Hydrating Toner που διατηρεί την υγεία και την ισορροπία της επιδερμίδας.


Τρόπος χρήσης: Απλώνετε μικρή ποσότητα πάνω σε βαμβάκι και ταμπονάρετε απαλά, στο πρόσωπο και στο λαιμό.


*Η επιδερμίδα σας, καθαρή πλέον, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τη σύνθεση ενός ενισχυμένου ορού, όπως ο εξαιρετικά δραστικός Age-Diffusing Serum, οποίος αυξάνει τη σύσφιγξη μέχρι και 42% μόλις σε 10 λεπτά.


Τρόπος χρήσης: Απλώνετε απαλά ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.


*Πριν κοιμηθείτε, εφαρμόστε την κρέμα νύχτας Age-Balancing Night Cream, η οποία θα επαναφέρει τα σωστά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.


Τρόπος χρήσης: Απλώνετε απαλά σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News