Με αφορμή το λανσάρισμα της ανανεωμένης σειράς μακιγιάζ Ck One του Calvin Klein, πέρασα από τα Notos Galleries για να τα δω από κοντά και να τα δοκιμάσω. Η make up artist Νατάσα μού έκανε το ιδανικό φυσικό μακιγιάζ που ταίριαζε στα χρώματα μου και μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές.

Τι χρειάστηκε για το συγκεκριμένο λουκ:

Βάση: Το 3 in 1 make up (Νο 300) με αντηλιακό δείκτη 8 και η compact πούδρα Ck One Pressed Powder (Νο 200) που σταθεροποίησε τη βάση.



1. Αν και περιέχει serum, primer και μέικ απ, είναι oil free και εξαιρετικά ελαφρύ. Το φορούσα όλη μέρα χωρίς να το νιώθω.

Μάτια: Γύρω από την περιοχή των ματιών, αφού εφαρμόστηκε το αέρινο Μousse Concealer (No 200), (αντίο κύκλοι!), χρησιμοποιήθηκε η τετραπλή παλέτα σκιών Εyeshadow Quad (Denim), το μολύβι Double Ended (Νο 810) που από τη μία πλευρά τονίζει το περίγραμμα, και από την άλλη φωτίζει, η μαύρη μάσκαρα Αttract και το προϊόν για το σχεδιασμό των φρυδιών Brow Duo, που από τη μία είναι μαλακό μολύβι και από την άλλη τζελ.



Tip: Για να φωτίσετε το βλέμμα σας, απλώστε το concealer στο νοητό τρίγωνο που δημιουργείται όταν ενώνετε την άκρη της μύτης και την εξωτερική γωνία του ματιού.



To αποτέλεσμά της δεν είναι τόσο έντονο όσο φαίνεται, γι’ αυτό μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και το πρωϊ.



1. Το βουρτσάκι της δίνει από τη μία πλευρά όγκο και από την άλλη μήκος.

Ζυγωματικά: Για να έχω αποκτήσω φυσική λάμψη, η Νατάσα εφάρμοσε το highlighter Liquid Bronzer και στα μάγουλα, το ρουζ με δυο αποχρώσεις Blush Duo (No 300).



Μια ρευστή σύνθεση με μικροσκοπικές πέρλες – το αγαπημένο μου.

Τip: Aπλώνεται στο κόκκαλο των ζυγωματικών, στα φρύδια, στη μύτη και το πηγούνι, δηλαδή στα σημεία που αιχμαλωτίζουν το φως.


Χείλη: Aφού πρώτα έκανα μια μίνι περιποίηση με το Color & Treat Lip Kit, η Νατάσα διάλεξε για μένα το κραγιόν Lipstick (No 710).



1. Περιλαμβάνει απολεπιστικό (το πράσινο), ενυδατικό μπαλμ (το ροζ) και χρώμα.

Και ιδού το αποτέλεσμα:



Πώς σας φαίνονται; Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς τα καινούρια Ck One, περάστε μια βόλτα από τα Notos Galleries για ένα δωρεάν μακιγιάζ.