Ο διαγωνισμός έληξε! Οι δέκα τυχεροί νικητές είναι οι παρακάτω:


Παναγιώτα-Πετρούλα Λαζογιώργου

ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

αννα σαμαρα

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΣΕΒΡΕΜΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Ελευθερία Μόσιαλου

ΕΦΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

Έλενα Αποστολοπούλου

αφροδιτη μπουλασικη

Δήμητρα Καχριμανίδη
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάνετε κλικ εδώ.


Το vita.gr και τα προϊόντα Mastic Spa σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο μοναδικά δώρα ομορφιάς, αρκεί να κάνετε like στη σελίδα του vita.gr στο Facebook και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.


Τα δώρα του διαγωνισμούBody Olive Milk (300ml) αξίας13,90 ευρώ: απαλό, ενυδατικό και αναζωογονητικό γαλάκτωµα σώµατος με μαστίχα, ελαιόλαδο και βιολογικά εκχυλίσματα.


Sun Block Milk-Spray spf 30 (200ml) αξίας 10,90 ευρω: γαλάκτωμα – σπρέι υψηλής προστασίας. Τα αγνά συστατικά του, δημιουργούν ένα αδιαπέραστο μπλοκ προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.


H διάρκεια του διαγωνισμού


Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 7/6 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 17/6.


Η κλήρωση για την ανάδειξη των δέκα τυχερών νικητών θα γίνει την Δευτέρα 3/6.


Κάθε νικητής θα κερδίσει δύο προϊόντα της Mastic Spa, το Body Olive Milk και το Sun Block Milk-Spray.


Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο vita.gr και στην σελίδα του vita στο facebook.


Η Mastic Spa


Η επιστημονική ομάδα της Mastic Spa καθημερινά ερευνά και εφαρμόζει, σε συνεργασία με ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο, νέα συστατικά, μοντέρνα και φυτικά, με σκοπό την δημιουργία πρωτοποριακών συνθέσεων, απαλλαγμένων, από συστατικά τα οποία είτε έχουν κατηγορηθεί για τις βλαπτικές τους ιδιότητες, είτε θεωρούνται ότι δεν έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές, για χρήση στα αγνά προϊόντα της Mastic Spa.


Στη Mastic Spa η βιομηχανοποίηση της παραγωγής, αποτελεί άγνωστη έννοια. Σε κάθε φάση της παραγωγής, συμμετέχει το ανθρώπινο στοιχείο, η ανθρώπινη φροντίδα. Στα εργαστήρια της Mastic Spa η χρήση απόλυτα φυσικών και φιλικών στην επιδερμίδα συστατικών, αποτελεί προτεραιότητα.Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της Mastic Spa

Ακολουθήστε το στο Google News