O διαγωνισμός έληξε!

Οι 15 τυχεροί νικητές που κερδίζουν από ένα αδιάβροχο βραχιόλι Para’Kito™ προστασίας απο τα κουνούπια, είναι οι:
ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, Μαρία Δρούγκα, ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Κωνσταντίνα Μακρή, Antonia Pavlidou, Αναστασία Μητροσίλη, ΙΡΕΝΑ ΤΖΕΛΟ, ΑΛΙΚΗ ΔΕΜΙΡΗ, ΕΛΕΝΗ ΞΥΛΟΥΡΗ, Βαγγέλης Νάνος, Αγγελική Μπακογιάννη, froso issari, ΜΑΙΡΗ ΚΑΝΑΚΗ, Sonia Pap, Αγγέλα Ζαφειρίου-Χρονοπούλου

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ.

Αυτό το καλοκαίρι το vita.gr και τα Para’Kito™ φροντίζουν έτσι ώστε να είστε συνέχεια προστατευμένοι από τα κουνούπια!

Πάρτε μέρος στο νέο μας διαγωνισμό και δεκαπέντε τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αδιάβροχο βραχιόλι Para’Kito™ που σας προστατεύει από τα κουνούπια, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι η καινοτομία και η ευκολία στη χρήση. Το κάθε βραχιόλι περιέχει 1 ταμπλέτα, διάρκειας 15 ημερών. To δώρο είναι προσφορά της εταιρείας ΚΑΒΟ ΝΑΤURA

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 12/7 και λήγει 22/7. Στις 22/7 θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη των 15 τυχερών νικητών. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο site καθώς και στο facebook page του vita.gr.

ParaKito™ η νέα φυσική προστασία από τα κουνούπια

Η φυσική λύση προστασίας από τα κουνούπια Para’Kito™ αποτελεί μία πατενταρισμένη τεχνολογία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια ισχυρή, μεγάλης διάρκειας και φυσική προστασία ενάντια στα κουνούπια.

Η ευκολία στη χρήση του, αφού φοριέται στον καρπό, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, καθώς επίσης και το γεγονός ότι είναι ασφαλές για μικρούς και μεγάλους λόγω των φυσικών συστατικών που περιέχει. Ο συνδυασμός των 7 αιθέριων ελαίων, που αποδεσμεύονται φυσικά, δημιουργούν ένα αόρατο πέπλο προστασίας, το οποίο διώχνει τα κουνούπια.

Eίναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια και συνιστάται σε άτομα με τάση στις δερματικές αλλεργίες και στους ερεθισμούς, καθώς δεν περιέχει χημικά, ενώ το εμποτισμένο με αιθέρια έλαια πλακίδιο δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Διατίθεται σε περιβραχιόνιο (επαναγεμιζόμενο) με διάφορα έντονα χρώματα και σχέδια και σε Clip (επαναγεμιζόμενο) σε μία σειρά χρωμάτων. Αποτελεί μια αξιόπιστη εναλλακτική στις χημικές λύσεις, παρέχοντας 24ωρη προστασία επί 15 συνεχείς μέρες, γεγονός που το καθιστά μία προσιτή και οικονομική επιλογή σε σχέση με παρόμοια προϊόντα.

Το Para’Kito™ εισάγεται στην Ελλάδα από την εταιρία ΚΑΒΟ ΝΑΤURA και διατίθεται αποκλειστικά μέσω φαρμακείων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.parakito.com