O διαγωνισμός έληξε! Τα ονόματα των νικητών:
Μαρία Φυτοπούλου, ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΙΛΤΖΗ, Αναστασία Τσέκου, Αθανασία Κωστοπούλου, ΕΙΡΗΝΗ ΚΥΠΡΑΙΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ, Katerina Gerogianni, magda redesi, Νόρα νταλουλ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, Olga Meleti, ΝΙΚΗ ΚΡΑΣΣΑ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΤΖΗΛΕΟΝΤΙΑΔΟΥ, Κωνσταντίνα Τσιόδρα, MARIA VOULGARAKI, ΝΑΥΣΙΚΑ ΒΙΤΑΛΙΩΤΗ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΩΘΑΚΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΑΜΠΕΡΙΑΔΟΥ, δημητρα παπαγεωργοπουλου

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ

To ανανεωμένο vita.gr και η The Body Shop προσφέρουν σε 20 τυχερούς από ένα σετ της νέας σειράς ντεμακιγιάζ Camomile Make-Up Removal Collection. Πρόκειται για δώρα συνολικής αξίας 510 €.

Κάθε σετ είναι αξίας 25,50 € και περιλαμβάνει

Το Camomile Sumptuous Cleansing Butter αξίας 13,00€. Το πολυτελές βελούδινο butter μετατρέπεται σε καταπραϋντικό έλαιο που αφαιρεί εύκολα κάθε στρώμα μακιγιάζ με μία κίνηση.

Το Waterproof Eye Make-Up Remover αξίας 10,50€ . Το νέο waterproof make-up remover διαθέτει σύσταση διπλής φάσης, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή. Είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο χαμομηλιού από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που είναι ήπιο για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Το Facial Cleansing Sponge αξίας 2,00€. Αυτό το έξυπνο αξεσουάρ βοηθά να καθαρίσετε αποτελεσματικά το πρόσωπό σας σε βάθος και με μεγάλη ευκολία.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 16/7 έως τις 26/7. Η κλήρωση για την ανάδειξη των 20 τυχερών νικητών θα γίνει στις 26/7. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο site και στο facebook του Vita.

Ανακαλύψτε τη δύναμη του χαμομηλιού

Θέλετε προϊόντα σκληρά με το μακιγιάζ και απαλά με την επιδερμίδα σας; Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα άγγιγμα απαλό σαν χάδι, σαν και αυτό που προσφέρει η νέα σειρά Camomile make-up removal collection με εξαιρετικά αποτελεσματικά αλλά υπέροχα ήπια προϊόντα, εμπλουτισμένα με την καταπραϋντική δύναμη του χαμομηλιού. Το μακιγιάζ; Αφαιρείται στη στιγμή. Η επιδερμίδα σας; Ακαταμάχητα απαλή και υπέροχη.

Όλα τα προϊόντα της Camomile make-up removal collection είναι απολαυστικά στη χρήση. Αισθανθείτε τη χαλαρωτική και απαλή υφή των προϊόντων. Με κάθε ανάσα, απολαύστε τη μεταξένια απαλή αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι η αφαίρεση του μακιγιάζ θα είχε τόσο υπέροχη αίσθηση;

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/TheBodyShopGreece?ref=hl

www.thebodyshop.com