Ο διαγωνισμός έληξε!

Η τυχερή νικήτρια είναι η Αγγελική Μπακογιάννη

Η νικήτρια θα ενημερωθεί σύντομα για τον τρόπο που μπορεί να πραγματοποιήσει τις συνεδρίες cavitation.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ

To vita.gr και η Cosmetic Derma Medicine δίνουν την ευκαιρία σε μια υπερτυχερή να αποκτήσει αψεγάδιαστη σιλουέτα για εντυπωσιακές εμφανίσεις το καλοκαίρι στην παραλία.

Η τυχερή του νέου διαγωνισμού θα κερδίσει 4 συνεδρίες Cavitation για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 23/7 και λήγει στις 2/8. Η κλήρωση για την ανάδειξη της τυχερής νικήτριας θα γίνει στις 2/8. Το όνομά της θα ανακοινωθεί στο site και στο facebook του vita. Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι την 31 Αυγούστου 2013.

Η τεχνολογία Cavitation

Η τεχνολογία Cavitation είναι η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ανασχηματίσουν τη σιλουέτα τους, να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση με το σώμα τους. Αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα ενώ εφαρμόζεται σε μηρούς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος – αφροδισιολόγος , Επιστημονική Διευθύντρια του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Laser του Cosmetic Derma Medicine Medical Group αναφέρει σχετικά με το πρόβλημα της κυτταρίτιδας: «Η κυτταρίτιδα είναι ένα δύσκολο πρόβλημα γιατί έχει να κάνει με πάρα πολλούς παράγοντες, με τη διατροφή το κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοόλ. Μάλιστα συναντάται πολύ συχνά το φαινόμενο πολλές γυναίκες να κάνουν σωστή διατροφή και γυμναστική αλλά παρόλα αυτά η κυτταρίτιδα να επιμένει. Η δερματολογία έχει να επιδείξει διάφορες θεραπείες που δρουν αποτελεσματικά στην καταπολέμησή της. Οι πιο σύγχρονες και με τα καλύτερα αποτελέσματα μέθοδοι είναι το Laser SmartLipo και το Cavitation. Mε τη χρήση των θεραπειών αυτών επιτυγχάνουμε όχι μόνο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας αλλά και λιπόλυση και λιπογλυπτική.»

Τo Cavitation πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Με αποτελέσματα που διαρκούν. Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η απώλεια πόντων ξεκινά από 2 και φθάνει έως τους 10 πόντους, ενώ αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας.

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Με την νέα τεχνολογία Cavitation – RF, η δράση της σπηλαίωσης – cavitation ενισχύεται με την δράση των ραδιοσυχνοτήτων – RF που ενεργοποιούν διαθερμικά βαθιά τους ιστούς του σώματος, διαπερνούν το υπόδερμα και αυξάνουν τον μεταβολισμό και την καταστροφή του λιπώδους ιστού, εξαλείφοντας ακόμη και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας.

Tα αποτελέσματα του Cavitation μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής, τη δομή των ιστών, την ηλικία, το μεταβολισμό, την τυχόν λήψη φαρμάκων και τις ορμονικές μεταβολές. Σε συνδυασμό, όμως, με σωστή διατροφή και φυσική δραστηριότητα το μόνιμο και εμφανές αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο.

Η Cosmetic Derma Medicine είναι η πρώτη κλινική που εισήγαγε την πιο σύγχρονη τεχνολογία Cavitation.

Cosmetic Derma Medicine, Bασσιλίσης Σοφίας & Βεντήρη 5, τηλ. 2106980451