Αν και διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της, φαίνεται πολύ μικρότερη. Το μυστικό της είναι μια αντιγηραντική κρέμα με βασικό συστατικό το νευροτριπεπτίδιο Syn-Ake, μια ουσία από δηλητήριο φιδιού που έχει δράση παρόμοια του botox.

Η Χάλι Μπέρι προσθέτει στο shower gel αλεσμένους κόκκους καφέ για να κάνει απολέπιση και να μειώσει την κυτταρίτιδα.
Η Βικτόρια Μπέκαμ χρησιμοποιεί μια καλλυντική αλοιφή… που περιέχει περιττώματα αηδονιού. Λέγεται ότι έχουν ευεργετικές ιδιότητες στα δέρματα με τάσεις ακμής. Ουδέν σχόλιον…

Αν και είναι διάσημη και πλούσια, η Τζούλια Ρόμπερτς βάζει ταπεινό ελαιόλαδο στα πετσάκια των νυχιών της.

Η Σάντρα Μπούλοκ απλώνει στο πρόσωπό της… κρέμα για αιμορροϊδες για να καταπολεμά τις ρυτίδες, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αναμειγνύει λιωμένες φράουλες με μαγειρική σόδα και τρίβει το μείγμα στα δόντια της. Το μηλικό οξύ που έχουν οι φράουλες λειτουργεί ως φυσικό λευκαντικό και μπορεί να απομακρύνει λεκέδες από κρασί ή καφέ. Ωστόσο, προσοχή στην υπερβολή, διότι μπορεί να βλάψει το σμάλτο των δοντιών.

Το πρώην top model, Σίντι Κρόφορντ, ψεκάζει το πρόσωπό της πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας με ιαματικό νερό αναμειγμένο με γάλα, προκειμένου να καταπραϋνει και να ενυδατώνει το δέρμα της. Το γάλα είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες, βιταμίνες, αμινοξέα, και μεταλλικά στοιχεία.